Libnet.ro
UNICEF

00:07

Acuzatii grave in cazul avionului disparut.

România Liberă România Liberă,
Acuzatii grave in cazul avionului disparut.

Disparitia avionului de linie apartinand Malaysia Airlines, ce asigura un zbor intre Kuala Lumpur si Beijing, este un mister fara precedent, a declarat seful aviatiei civile malayesiene, precizand ca echipe de cercetare din noua tari lucreaza fiecare ora, fiecare minut, fiecare secunda pe o imensa zona din Marea Chinei de Sud, dar nu au gasit inca nici o dovada. Media si statul chinez critica vehement autoritatile malayesiene si compania aviatica pentru gestionarea disparitiei . continuă pe România Liberă

Confuzie in jurul pasaportului unui cetatean chinez, in cazul avionului Malaysian Airlines disparut

Un cetaten chinez, al carui pasaport figura in lista pasagerilor avionului Malaysia Airlines disparut sambata, nu se afla la bordul avionului, potrivit AFP. Detinatorul pasaportului cu acest numar.

Oficialii au extins cautarile in cazul avionului Boeing disparut sambata

Autoritatile din Malaysia au extins zona de cautare a avionului Boeing 777 disparut sambata cu 239 de oameni la bord, au anuntat autoritatile locale. Zona de cautare a fost extinsa in Marea Chinei de.

Un oficial malaysian neaga ca ar fi fost descoperite resturi ale avionului disparut.

Cautarile in vederea gasirii avionului de tip Boeing 777 apartinand companiei Malaysia Airlines, care a disparut de pe radar de peste 48 de ore, nu au dat nici un rezultat pana luni la pranz, a anuntat un oficial malaysian, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Ancheta pentru trafic de pasapoarte in Thailanda, in urma disparitiei unui avion Din nefericire . ) nu am gasit nimic care sa para ca provine de la avion, cu atat mai putin avionul, a declarat directorul Aviatiei Civile .

Misterul intunecat al avionului disparut in sud-estul Asiei.

Dupa doua zile de cautari, echipele malaieziene si vietnameze nu au reusit sa gaseasca epava avionului Boeing 777 apartinand Malaysia Airlines care a disparut sambata de pe radare in timp ce se indrepta spre Beijing. In vreme ce autoritatile de la Kuala Lumpur au avertizat rudele celor 239 de persoane aflate la bord sa se astepte la ce este mai rau, intrebarile care inconjoara aceasta prabusire misterioasa s-au immultit dupa ce s-a descoperit ca patru dintre pasageri calatoreau cu pasapoarte .

Un italian si un austriac figurau pe lista pasagerilor avionului disparut, dar nu se aflau la bord

Un italian si au austriac, ale caror nume figurau pe lista de pasageri a avionului Boeing al Malaysia Airlines, disparut, sambata, nu se aflau de fapt in avion. Autoritatile au anuntat ca pasapoartele.

Un distrugator american este in drum spre Vietnam pentru a ajuta la cautarea avionului disparut

Un distrugator al Flotei a 7-a americane, USS Pinckney, este in drum spre coasta de sud a Vietnamului pentru a ajuta la cautarea unui avion Boeing 777 al Malaysia Airlines, disparut sambata. Distrugatorul care.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )