Libnet.ro
UNICEF

14:16

Oficialii au extins cautarile in cazul avionului Boeing disparut sambata

Antena3 Antena3,
Oficialii au extins cautarile in cazul avionului Boeing disparut sambata

Autoritatile din Malaysia au extins zona de cautare a avionului Boeing 777 disparut sambata cu 239 de oameni la bord, au anuntat autoritatile locale. Zona de cautare a fost extinsa in Marea Chinei de. continuă pe Antena3

Avionul Boeing disparut sambata avusese defectiuni tehnice

Avionul Boeing 777-200 al Malaysia Airlines despre care nu se stie nimic de sambata a suferit o avarie la o aripa in 2012 dar a fost reparat si era apt de zbor, a asigurat compania duminica, relateaza AFP.

Autoritatile din Malaysia au extins zona de cautare a avionului Boeing 777 disparut sambata

Autoritatile malaysiene au extins zona de cautare a avionului Boeing 777 in Marea Chinei de Sud, urmand sa se efectueze cautari si pe coasta de vest a Malaysiei, scrie AFP. Avionul de tip Boeing 777 apartine.

Malaezia extinde zona de cercetare dupa disparitia misterioasa a avionului Boeing 777

Cercetarile pentru localizarea avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines disparut in noaptea de vineri spre sambata cu 239 persoane la bord au fost extinse masiv, dupa trei zile de cautari fara succes si in absenta oricarei urme a aeronavei, scrie AFP.

Confuzie in jurul pasaportului unui cetatean chinez, in cazul avionului Malaysian Airlines disparut

Un cetaten chinez, al carui pasaport figura in lista pasagerilor avionului Malaysia Airlines disparut sambata, nu se afla la bordul avionului, potrivit AFP. Detinatorul pasaportului cu acest numar.

Misterul disparitiei avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines: Mai multe nave se indreapta spre un obiect care ar putea fi o pluta de salvare

Mai multe nave se indreapta, luni, spre o zona unde a fost reperat, plutind, un obiect care ar putea fi o pluta de salvare, dupa misterioasa disparitie a avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines.

UPDATE Misterul disparitiei avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines: Armata vietnameza a infirmat informatia potrivit careia o fost observata o pluta de salvare in mare

Mai multe nave au verificat, luni, spre o zona unde a fost reperat, plutind, un obiect care parea a fi o pluta de salvare, dupa misterioasa disparitie a avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines, dar armata vietnameza a precizat ca nu era vorba decat de un capac de tambur pentru cabluri acoperit cu alge.

Malaysia examineaza ipoteza terorista in urma disparitiei avionului Boeing 777

Malaysia examineaza ipoteza terorista dupa ce unui avion Boeing 777 al Malaysia Airlines a disparut in mod inexplicabil, la scurt timp dupa decolarea sa din Kuala Lumpur, sambata, cu 239 de persoane la bord. Ser.

VIDEO UPDATE Disparitia avionului Boeing 777 deasupra Marii Chinei: Mai multe tari desfasoara misiuni de cautare/ Doua urme de carburant au fost gasite in mare/ Un distrugator american va ajuta la cautari

Un Boeing 777 apartinand Malaysia Airlines, care facea legatura intre Kuala Lumpur si Beijing, avand 239 de persoane la bord, a disparut deasupra Marii Chinei de Sud, iar mai multe tari din zona au lansat misiuni de cautare maritima si aeriana pentru localizarea aparatului, inca de negasit dupa 12 ore de cand a disparut de pe radare, scrie AFP. 15 Un distrugator din cadrul Flotei a 7-a americane, USS Pinckney, se afla in drum spre coasta de sud a Vietnamului, pentru a ajuta la cautarea avionului, a anuntat Pentagonul. 35: Avioanele vietnameze care cauta aeronava au reperat doua dare de carburant paralele, lungi de circa 15-20 kilometri si la o distanta de 500 metri una de alta, in mare.

VIDEO Disparitia avionului Boeing 777 deasupra Marii Chinei: Mai multe tari desfasoara misiuni de cautare

Un Boeing 777 apartinand Malaysia Airlines, care facea legatura intre Kuala Lumpur si Beijing, avand 238 de persoane la bord, a disparut deasupra Marii Chinei de Sud, iar mai multe tari din zona au lansat misiuni de cautare maritima si aeriana pentru localizarea aparatului, inca de negasit dupa 12 ore de cand a disparut de pe radare, scrie AFP.

VIDEO UPDATE Disparitia avionului Boeing 777 deasupra Marii Chinei: Mai multe tari desfasoara misiuni de cautare/ Doua urme de carburant au fost gasite in mare

Un Boeing 777 apartinand Malaysia Airlines, care facea legatura intre Kuala Lumpur si Beijing, avand 238 de persoane la bord, a disparut deasupra Marii Chinei de Sud, iar mai multe tari din zona au lansat misiuni de cautare maritima si aeriana pentru localizarea aparatului, inca de negasit dupa 12 ore de cand a disparut de pe radare, scrie AFP. 35: Avioanele vietnameze care cauta aeronava au reperat doua dare de carburant paralele, lungi de circa 15-20 kilometri si la o distanta de 500 metri una de alta, in mare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )