Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aderarea la NATO, unul dintre cele mai remarcabile succese ale politicii externe contemporane

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Aderarea la NATO, unul dintre cele mai remarcabile succese ale politicii externe contemporane

Aderarea la NATO constituie unul dintre cele mai remarcabile succese ale politicii externe contemporane a tarii noastre, considera presedintele Klaus Iohannis, intr-un mesaj transmis cu ocazia sarbatoririi Zilei NATO in Romania si publicat astazi de Administratia Prezidentiala. continuă pe Ziarul Bursa

Mesajul lui Iohannis, de ziua NATO: Aderarea, unul din cele mai remarcabile succese ale politicii externe contemporane

Aderarea la NATO constituie unul dintre cele mai remarcabile succese ale politicii externe contemporane a tarii noastre, afirma presedintele Klaus Iohannis, duminica, intr-un mesaj transmis cu ocazia.

Klaus Iohannis, mesaj la 12 ani de cand Romania a devenit membru NATO cu drepturi depline: Este unul dintre cele mai remarcabile succese ale politicii noastre externe contemporane

Presedintele Klaus Iohannis a transmis duminica un mesaj cu ocazia aniversarii Zilei NATO in Romania. Seful statului a precizat, intr-o postare pe Facebook, ca aderarea tarii noastre la Alianta.

Ziua Portilor Deschise la una dintre cele mai SECRETE institutii din Romania

Sediul central al Ministerului Apararii Nationale va putea fi vizitat, duminica, 3 aprilie, cu prilejul aniversarii Zilei NATO in Romania.

Zaha Hadid, una dintre cele mai cunoscute arhitecte din lume, s-a stins din viata

Renumita arhitecta de origine iraniana Zaha Hadid, cunoscuta pentru designul revolutionar al unor cladiri din marile orase ale lumii, precum si castigatoarea prestigiosului premiu pentru arhitectura Riba Stirling Prize, a murit, joi, la varsta de 65 de.

Acum este una dintre cele mai populare artiste din Romania. Cine este fetita din poza. Ai ghicit?

Delia a postat o fotografie inedita pe contul sau de Facebook. Artista a publicat o poza de pe vremea cand era la cresa. in poza alb-negru, micuta Delia apare alaturi de alti copii de varsta.

FOTO Casa Memoriala Ion Cioranescu este redata celor curiosi sa afle mai multe despre una dintre cele mai culte familii din Romania

Putini stiu ca in comuna Moroieni, din judetul Dambovita a trait una dintre cele mai culte familii din cate a avut Romania familia Cioranescu. Cioranestii au trait intr-o casa doua etaje, cocheta, cu balcoane cu arcada in trefla, cu o arhitectura romanesca, realizata la inceputul secolului XX.

Cum sa fii un bun manager. Sfaturile unui trainer NATO si NASA: Atunci cand cineva pleaca dintr-o companie, de cele mai multe ori pleaca din cauza sefului

Unul dintre cei mai bine cotati speakeri din lume in domeniul leadershipului, Jim Bagnola, sustine ca oamenii nu parasesc companiile, ci isi parasesc sefii, dar si ca un manager prost il poate poate baga pe angajat in spital. Italianul se simte legat de Romania, unde tine cursuri de 16 ani si unde a fost nas de botez de 3 ori.

FOTO Intersectia cu santuri pe toate sensurile de mers. Cum iti bat joc autoritatile de soferi pe una dintre cele mai circulate artere din Galati

Bulevardul Cosbuc arata ca dupa bombardament, iar la intersectia cu strada 1 Mai muncitorii care lucreaza la ceea ce se numeste sistemul inteligent pentru managementul traficului au facut de oaie, sapand santuri, pe care le-au acoperit doar de fatada cu niste pietris.

VIDEO Legile Afacerilor - Piata avocaturii vazuta de unul dintre lideri - o discutie cu Lucian Bondoc, Managing Partner al Bondoc si Asociatii

Invitatul celei de-a patra editii a emisiunii Legile Afacerilor a fost Lucian Bondoc, Managing Partner Bondoc si Asociatii. Una dintre temele abordate in emisiune a fost despre piata avocaturii din Romania. Legile Afacerilor este o emisiune in care vor fi discutate cele mai importante teme din domeniul juridic. Gazda emisiunii este Andrei Cristea. Intra in articol pentru a viziona emisiunea .

Imagine de basm: Cea mai frumoasa strada din Romania (FOTO)

Cea mai frumoasa strada din Romania se gaseste in Hunedoara. Primavara, strada Revolutiei sau Pomilor devine unul dintre cele mai interesante locuri. Cei 80 de piersici ornamentali sunt de o imagine.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )