Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

Zaha Hadid, una dintre cele mai cunoscute arhitecte din lume, s-a stins din viata

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Zaha Hadid, una dintre cele mai cunoscute arhitecte din lume, s-a stins din viata

Renumita arhitecta de origine iraniana Zaha Hadid, cunoscuta pentru designul revolutionar al unor cladiri din marile orase ale lumii, precum si castigatoarea prestigiosului premiu pentru arhitectura Riba Stirling Prize, a murit, joi, la varsta de 65 de. continuă pe Wall-Street Ro

Ziua Portilor Deschise la una dintre cele mai SECRETE institutii din Romania

Sediul central al Ministerului Apararii Nationale va putea fi vizitat, duminica, 3 aprilie, cu prilejul aniversarii Zilei NATO in Romania.

Acum este una dintre cele mai populare artiste din Romania. Cine este fetita din poza. Ai ghicit?

Delia a postat o fotografie inedita pe contul sau de Facebook. Artista a publicat o poza de pe vremea cand era la cresa. in poza alb-negru, micuta Delia apare alaturi de alti copii de varsta.

FOTO Casa Memoriala Ion Cioranescu este redata celor curiosi sa afle mai multe despre una dintre cele mai culte familii din Romania

Putini stiu ca in comuna Moroieni, din judetul Dambovita a trait una dintre cele mai culte familii din cate a avut Romania familia Cioranescu. Cioranestii au trait intr-o casa doua etaje, cocheta, cu balcoane cu arcada in trefla, cu o arhitectura romanesca, realizata la inceputul secolului XX.

FOTO. O romanca a absolvit una din cele mai prestigioase universitati din Orientul indepartat

Romanca Ana Scripcariu-Ochiai a absolvit, la sfarsitul saptamanii trecute, ca sefa de an, sectia de Pictura in ulei a Universitatii de Arte din Tokyo, Japonia, cea mai prestigioasa din Orientul indepartat si regiunea Asia-Pacific.

Povestea putin stiuta a Manastirii Caluiu, ctitoria Buzestilor, una dintre cele mai frumoase si bogate lacase de cult

Aproape 80 de ani au fost necesari pentru ctitorirea Manastirii Caluiu, considerata astazi o perla a arhitecturii medievale romanesti. Piatra de temelie a pus-o bunicul boierilor Craiovesti, desavarsind-o cei trei ilustri frati - Preda, Radu si Stroe Buzescu. A fost inzestrata cu aproximativ 30 de sate, a fost leagan de invatatura, a cunoscut si vremuri grele, rezistand insa, chiar daca schimbata, peste timp.

Clotilde Armand si-a lansat candidatura la Primaria sectorului 1, din partea Uniunii Salvati Bucurestiul. Litoralul Bucuresti - unul dintre cele mai importante proiecte

Clotilde Armand, reprezentanta Uniunii Salvati Bucuresti, si-a lansat candidatura marti candidatura la functia de primar al sectorului 1, anunta Agerpres. Clotilde Armand a declarat ca isi doreste sa administreze in mod profesionist Primaria sectorului 1 si pentru aceasta este gata sa renunte la postul si la salariul de manager pe care le are in prezent in cadrul unui grup de firme.

Asta e planta despre care Biblia si Coranul spun ca poate vindeca orice boala, mai putin moartea!

Aceasta planta este una dintre cele mai cunoscute plante medicinale din istorie. Egiptenii o foloseau impotriva racelilor, durerilor de cap, durerilor de dinti si infectiilor. Planta este mentionata atat in Biblie, cat.

Cele mai stupide apeluri la Ambulanta din Vaslui: Alo, am inghitit o soparla, Aveam nevoie de un taxi, Mi-a iesit o bubita intre degetele de la picioare

Imi trebuia un taxi si am sunat la Ambulanta. Hai sanatate, este una din cele mai stupide si sincere declaratii ale unui vasluian care a sunat la 112 si initial a acuzat ca a fost rapit, sechestrat si abandonat in nameti.

Legendara arhitecta Zaha Hadid a murit, in urma unui atac de cord

Renumita arhitecta de origine iraniana Zaha Hadid, cunoscuta pentru designul revolutionar al unor cladiri din marile orase ale lumii, precum si castigatoarea prestigiosului premiu pentru arhitectura Riba.

Facebook Messenger va fi mai util, devenind modalitate de plata a cumparaturilor

Facebook Messenger e una dintre cele mai populare aplicatii de mesagerie, dar compania vrea mai mult de la aceasta aplicatie.

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )