Libnet.ro
UNICEF

19:00

Acum este una dintre cele mai populare artiste din Romania. Cine este fetita din poza. Ai ghicit?

Antena3 Antena3,
Acum este una dintre cele mai populare artiste din Romania. Cine este fetita din poza. Ai ghicit?

Delia a postat o fotografie inedita pe contul sau de Facebook. Artista a publicat o poza de pe vremea cand era la cresa. in poza alb-negru, micuta Delia apare alaturi de alti copii de varsta. continuă pe Antena3

Alfa Romeo Giulia, una dintre cele mai asteptate masini

Noul vehicul al celor de la Alfa Romeo a fost prezentat de curand la Salonul Auto de la Geneva. in anii90, italienii de la Alfa Romeo s-au retras din Statele Unite din cauza conditiilor dificile, insa, dupa cum scriu cei de la Ars Technica, producatorul este gata sa revina in America printr-un nou model extrem [].

FOTO Casa Memoriala Ion Cioranescu este redata celor curiosi sa afle mai multe despre una dintre cele mai culte familii din Romania

Putini stiu ca in comuna Moroieni, din judetul Dambovita a trait una dintre cele mai culte familii din cate a avut Romania familia Cioranescu. Cioranestii au trait intr-o casa doua etaje, cocheta, cu balcoane cu arcada in trefla, cu o arhitectura romanesca, realizata la inceputul secolului XX.

FOTO. O romanca a absolvit una din cele mai prestigioase universitati din Orientul indepartat

Romanca Ana Scripcariu-Ochiai a absolvit, la sfarsitul saptamanii trecute, ca sefa de an, sectia de Pictura in ulei a Universitatii de Arte din Tokyo, Japonia, cea mai prestigioasa din Orientul indepartat si regiunea Asia-Pacific.

Clotilde Armand si-a lansat candidatura la Primaria sectorului 1, din partea Uniunii Salvati Bucurestiul. Litoralul Bucuresti - unul dintre cele mai importante proiecte

Clotilde Armand, reprezentanta Uniunii Salvati Bucuresti, si-a lansat candidatura marti candidatura la functia de primar al sectorului 1, anunta Agerpres. Clotilde Armand a declarat ca isi doreste sa administreze in mod profesionist Primaria sectorului 1 si pentru aceasta este gata sa renunte la postul si la salariul de manager pe care le are in prezent in cadrul unui grup de firme.

Cele mai stupide apeluri la Ambulanta din Vaslui: Alo, am inghitit o soparla, Aveam nevoie de un taxi, Mi-a iesit o bubita intre degetele de la picioare

Imi trebuia un taxi si am sunat la Ambulanta. Hai sanatate, este una din cele mai stupide si sincere declaratii ale unui vasluian care a sunat la 112 si initial a acuzat ca a fost rapit, sechestrat si abandonat in nameti.

Facebook Messenger va fi mai util, devenind modalitate de plata a cumparaturilor

Facebook Messenger e una dintre cele mai populare aplicatii de mesagerie, dar compania vrea mai mult de la aceasta aplicatie.

Localitatea din Romania construita acum 200 de ani cu strazi perfect drepte. Cine a stricat in timp echilibrul estetic perfect

Comuna Secusigiu este una dintre cele mai mari din judetul Arad. Toate strazile localitatii Secusigiu erau perfect drepte cu casele aliniate de o parte si de alta a axei drumului. Aceasta geografie, de acum 200 de ani, se mai pastreaza astazi doar partial.

Faze Tari:Invatatoare concediata pe loc dupa ce un parinte s-a uitat pe contul ei de Facebook; Avionul egiptean, deturnat din dragoste! Atacatorul voia sa-si vada sotia; Barbatul cu organe sexuale de aproape cinci kilograme

A iesit la intalnire cu Donald Trump, acum 40 de ani. Cu mult inainte sa intre in viata politica a Statelor Unite ale Americii si sa candideze pentru una dintre cele mai importante functii din lume. La ce metoda a recurs acest politist pentru a-si convinge sotia sa se impace cu el. Un politist din mexic a fost suspendat din functie de superiorii sai dupa ce pe internet a aparut un selfie cu el.

Liberty Bank este mai prospera dupa moartea lui Dinu Patriciu

Una dintre cele mai mari banci din Georgia, Liberty Bank, achizitionata in anul 2009 de omul de afaceri Dinu Patriciu, este mai prospera ca niciodata.

Pe Andreea Banica o stie toata lumea. Cum arata fiica ei (Foto)

Este una dintre cele mai sexy vedete de la noi, iar frumusetea se pare ca se mosteneste in familie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )