Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aderarea la NATO, unul dintre cele mai remarcabile succese ale politicii externe contemporane

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Aderarea la NATO, unul dintre cele mai remarcabile succese ale politicii externe contemporane

Presedintele tarii noastre, domnul Klaus Iohannis, a transmis ieri un mesaj cu ocazia sarbatoririi Zilei NATO in Romania, prin care reaminteste ca aderarea la NATO constituie unul dintre cele mai remarcabile succese ale politicii externe contemporane a Romaniei, conform unui comunicat trimis redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Aderarea la NATO, unul dintre cele mai remarcabile succese ale politicii externe contemporane

Aderarea la NATO constituie unul dintre cele mai remarcabile succese ale politicii externe contemporane a tarii noastre, considera presedintele Klaus Iohannis, intr-un mesaj transmis cu ocazia sarbatoririi Zilei NATO in Romania si publicat astazi de Administratia Prezidentiala.

Mesajul lui Iohannis, de ziua NATO: Aderarea, unul din cele mai remarcabile succese ale politicii externe contemporane

Aderarea la NATO constituie unul dintre cele mai remarcabile succese ale politicii externe contemporane a tarii noastre, afirma presedintele Klaus Iohannis, duminica, intr-un mesaj transmis cu ocazia.

Klaus Iohannis, mesaj la 12 ani de cand Romania a devenit membru NATO cu drepturi depline: Este unul dintre cele mai remarcabile succese ale politicii noastre externe contemporane

Presedintele Klaus Iohannis a transmis duminica un mesaj cu ocazia aniversarii Zilei NATO in Romania. Seful statului a precizat, intr-o postare pe Facebook, ca aderarea tarii noastre la Alianta.

Sexgate rusesc: Unul dintre cei mai mari rivali ai lui Vladimir Putin, filmat in timpul unei partide de sex cu o activista (VIDEO)

Santaj la nivel inalt in politica din Rusia. Unul dintre cei mai duri rivali ai presedintelui Vladimir Putin a fost filmat in timp ce se afla in ipostaze intime cu amanta sa, o activista.

Ziua Portilor Deschise la una dintre cele mai SECRETE institutii din Romania

Sediul central al Ministerului Apararii Nationale va putea fi vizitat, duminica, 3 aprilie, cu prilejul aniversarii Zilei NATO in Romania.

Zaha Hadid, una dintre cele mai cunoscute arhitecte din lume, s-a stins din viata

Renumita arhitecta de origine iraniana Zaha Hadid, cunoscuta pentru designul revolutionar al unor cladiri din marile orase ale lumii, precum si castigatoarea prestigiosului premiu pentru arhitectura Riba Stirling Prize, a murit, joi, la varsta de 65 de.

FOTO Intersectia cu santuri pe toate sensurile de mers. Cum iti bat joc autoritatile de soferi pe una dintre cele mai circulate artere din Galati

Bulevardul Cosbuc arata ca dupa bombardament, iar la intersectia cu strada 1 Mai muncitorii care lucreaza la ceea ce se numeste sistemul inteligent pentru managementul traficului au facut de oaie, sapand santuri, pe care le-au acoperit doar de fatada cu niste pietris.

Cel mai renumit producator de lentile ar putea da cea mai buna camera pentru Huawei P9

Chinezii ar putea colabora cu germanii de la Leica pentru lansarea modelului Huawei P9. Dupa cum am mai spus,Huawei P9 este unul dintre cele mai prost-pastrate secrete ale chinezilor. Va veni in trei versiuni, cu dimensiuni si specificatii diferite. P9 va avea un display de 5,2 inch cu rezolutie full HD, procesor Kirin 950, produs [].

Imagine de basm: Cea mai frumoasa strada din Romania (FOTO)

Cea mai frumoasa strada din Romania se gaseste in Hunedoara. Primavara, strada Revolutiei sau Pomilor devine unul dintre cele mai interesante locuri. Cei 80 de piersici ornamentali sunt de o imagine.

Ce candidati la Primarie sunt favorizati de astre. Dintre toti candidatii, are cele mai mari sanse

Ludovic Orban, candidatul PNL la Primaria Bucuresti, are cele mai mari sase la castigarea alegerilor, a spus astrologul Cristina Demetrescu, duminica, la emisiunea News Magazine, de la Antena.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )