Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevaratul motiv pentru care Virgil Iantu nu s-a casatorit cu mama fetitei lui

Antena3 Antena3,
Adevaratul motiv pentru care Virgil Iantu nu s-a casatorit cu mama fetitei lui

Virgil Iantu are o relatie de 15 ani cu mama fiicei lui, insa cei doi nu au ajuns in fata ofiterului Starii Civile. Prezentatorul de televiziune a dezvaluit adevaratul motiv pentru care nu a ajuns. continuă pe Antena3

Adevaratul motiv pentru si-a luat viata Lidia, romanca stabilita in Londra. Fratele ei geaman nu a mai suportat si a spus totul

Moartea Lidiei, tanara romanca ce s-a aruncat in gol de pe catedrala din Londra, a ridicat mari semne de intrebare pentru toata lumea. Fratele geaman al Lidiei, Vlad, a declarat pentru.

Motivul tulburator pentru care o tanara si-a taiat rochia de mireasa, imediat dupa nunta

Rochia de mireasa este deosebit de importanta pentru orice femeie, chiar si dupa ceremonia casatoriei, motiv pentru care multe dintre acestea resping trendul: Trash the dress. insa o tacirc.

Virgil Iantu, SCARBIT. A decis sa spuna ADIO casatoriei. Reactia partenerei sale de 15 ani, Roxana. Ea stie...

Prezentatorul de televiziune a explicat intr-un interviu pentru life. ro, care este motivul pentru care nu a ajuns pana acum la altar, desi tatal sau a fost preot. El a comentat despre o experienta.

Motivul surprinzator pentru care cei mai multi oameni fac cancer

Un studiu nou efectuat la Universitatea John Hopkins a descoperit un motiv surprinzator pentru care atat de multi oameni fac cancer. Unele tipuri de cancer apar mai des decat altele pentru ca celulele.

Expert britanic: Sofatul va fi interzis peste 25 de ani. Motivul pentru care oamenii nu vor mai avea voie sa conduca

Un expert britanic vine cu o veste ingrijoratoare pentru toti soferii. El spune ca sofatul va disparea peste 25 de ani si ca va trebui inlocuit cu altceva, pemtru a nu se mai produce accidente.

Lista neregulilor pentru care firmele vor fi iertate de amenda la prima constatare, schimbata RADICAL

Legea prevenirii, prin care firmele vor fi iertate de amenda la prima constatare, va fi modificata substantial. Proiectul de lege acorda unei firme un ragaz de 90 de zile.

Business report: Motive pentru care sa te gandesti de doua ori inainte sa iei un credit; Cine este Theodora Popa, mostenitoarea imperiului Transavia de peste 200 de milioane de euro; iPhone 7 se vinde mai bine decat noul iPhone 8

Raportul financiar care nu-i va placea lui Tudose: Cresterea economica record nu se simte in buzunare si inmulteste datoriile. Datoria publica externa a Romaniei a crescut, in primele opt luni ale anului cu aproape 1,6 miliarde de euro. Romania si fondurile europene: Ungurii glumesc ca ar trebui sa le dam lor banii daca suntem prea bogati sa-i cheltuim. Pana la jumatatea anului, Romania nu a reusit sa atraga deloc fonduri europene structurale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2101 seconds )