Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul despre starea de sanatate a Angelei Ciochina! Cum se simtea cu o zi inainte de a-si pierde viata

Antena3 Antena3,
Adevarul despre starea de sanatate a Angelei Ciochina! Cum se simtea cu o zi inainte de a-si pierde viata

O voce inconfundabila s-a stins! Angela Ciochina a inchis ochii pentru totdeauna la varsta de 60 de ani. Artista era paralizata de la brau in jos si fusese diagnosticata cu ciroza hepatica. Cu toate acestea,. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: Nu am vesti despre starea de sanatate a premierului, nimeni nu stie cand se intoarce. Ne gaseste aici

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, a declarat, luni, inaintea sedintei Biroului Permanent al PSD, ca nu are vesti despre starea de sanatate a premierului Victor Ponta si a precizat ca nimeni in partid nu stie cand se va intoarce seful guvernului in tara, transmite Mediafax.

Dragnea: Nu am vesti despre starea de sanatate a premierului, nimeni nu stie cand se intoarce

Coordonatorul politic al PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, inaintea sedintei BP al PSD, ca nu are vesti despre starea de sanatate a premierului Victor Ponta si a precizat ca nimeni in partid nu stie cand se va intoarce seful.

Adevarul despre indulcitorii artificiali. Specialisti: aspartamul, zaharina si sucraloza cresc riscul de diabet si obezitate

Specialistii sustin ca indulcitorii artificiali au starnit controverse de-a lungul timpului si inca o mai fac. Putini sunt cei care stiu ca aspartamul, zaharina si sucraloza cresc riscul de diabet si obezitate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )