Libnet.ro
UNICEF

16:00

Adevarul despre viata sexuala a nord-coreenilor, dezvaluit de mai multi oameni care au evadat din dictatura asiatica, este socant

B1 B1,
Adevarul despre viata sexuala a nord-coreenilor, dezvaluit de mai multi oameni care au evadat din dictatura asiatica, este socant

In urma cu cativa ani, Liberty in North Korea, o organizatie care documenteaza cazurile de incalcari ale drepturilor omului din aceasta tara, a publicat un articol despre viata. continuă pe B1

Cum fac amor nord-coreenii. Secretul socant al celei mai crunte dictaturi din lume!

Adevarul despre viata sexuala a nord-coreenilor, dezvaluit de mai multi oameni care au evadat din dictatura asiatica, este socant. In urma cu cativa ani, Liberty in North Korea, o organizatie care documenteaza.

INTERVIU Seful IPJ Vaslui: Nu este nici pe departe judetul despre care sa se spuna ca este polul infractiunilor la viata sexuala

Seful Inspectoratului de Politie al Judetului IPJ) Vaslui, comisar-sef Gabriel- Doru Pantiru, vorbeste intr-un interviu pentru Adevarul despre infractionalitatea din judet, despre problemele cu care se confrunta lucratorii de politie, dar si despre cum a fost afectat sistemul de valul de pensionari.

Un taxi a lovit mai multi pietoni in centrul Londrei

Un taxi a lovit astazi mai multi pietoni in centrul Londrei, autoritatile precizeazand ca nu este vorba despre un atac terorist, informeaza The Independent.

TOPUL judetelor cu cei mai multi MUNCITORI STRAINI in 2017. Din ce tara au venit majoritatea

In timp ce romanii pleaca sa munceasca peste hotare, tot mai multi straini capata permis de munca in tara noastra, pe fondul unei acuze crize de forta de munca. Astfel, in.

Autoritatile au inchis Transfagarasanul din cauza viscolului! Imediat dupa, mai multi tineri s-au filmat asa - Politia s-a sesizat instant! VIDEO

Imagini revoltatoare au fost postate pe internet de mai multi tineri teribilisti care s-au filmat in timp ce circulau cu masina pe Transfagarasan, drum inchis de autoritati din cauza.

Opt trenuri de calatori, oprite in statii dupa ce mai multi copaci rupti de vant au cazut pe calea ferata

Mai multi copaci s-au prabusit pe calea ferata, duminica seara, fiind afectate opt trenuri de calatori care sunt oprite in statii de pe raza regionalelor Brasov si Iasi, in timp ce se intervine pentru indepartarea arborilor rupti de rafalele puternice de vant, potrivit CFR, relateaza News. ro.

Parapsihologul Romulus Popescu. Adevarul despre cum l-a trezit din coma pe Gabriel Cotabita

Cunoscutul parapsiholog a explicat, in emisiunea Voi cu Voicu de la Antena 3, cum l-ar fi ajutat sa revina la viata normala pe cantaretul Gabriel Cotabita. Eu in perioada respectiva,.

Tragedie pe o autostrada din Canada. Mai multi oameni au murit carbonizati, in urma unui carambol in care au fost implicate 14 masini - VIDEO

Mai multe persoane au murit carbonizate, dupa ce masinile lor au luat foc, in urma unui accident tragic. Incidentul rutier in care au fost implicate 14 masini s-a produs pe o autostrada situata .

Adevarul despre fructul KAKI. Acum ca stii, il mai consumi?

Kaki sau Persimmon este un fruct exotic, delicios, cu un gust inconfundabil, denumit si piersica japoneza, asemanator ca forma rosiei, iar ca textura piersicii si pepenelui galben. Este fructul unui.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2785 seconds )