Libnet.ro
UNICEF

19:00

Adevarul Live de la 14.00: Care sunt cele mai noi terapii pentru tratarea cancerului

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live de la 14.00: Care sunt cele mai noi terapii pentru tratarea cancerului

Dr. Mircea Dediu, medic primar oncologie medicala, seful departamentului de oncologie din Centrul Oncologic Sanador explica de la ora 14. 00 datele celor mai noi studii cu privire la tratarea cancerului. continuă pe Adevărul

Poezie si fictiune in cele mai noi aparitii de la Literpress Publishing

Editura Literpress Publishing isi anunta, in luna februarie, cele mai noi aparitii editoriale.

Top 5 legume pentru slabit rapid. De ce sunt cele mai eficiente

E adevarat ca te ingrasi atunci cand numarul de calorii pe care il consumi este mai mare decat numarul de calorii pe care il arzi. Dar exista alimente pe care te poti baza in lupta cu kilogramele in plus, contin putine calorii si tin in frau senzatia de foame. in plus, ele pot sa si .

Schimbare drastica la CNA. A plecat unul dintre membri care dadea cele mai mari amenzi televiziunilor

Radu Herjeu a participat in 8 februarie la ultima sedinta in calitate de membru al CNA. Acesta si-a incheiat mandatul de 6 ani. Sedintele Consiliului sunt oprite pentru moment, pana cand echipa va fi completata. Radu Herjeu pleaca din CNA dupa ce si-a incheiat mandatul. Sedintele sunt oprite temporar in acest moment, mai sunt doar .

Horoscop de Valentines Day 2021. Care sunt cei mai norocosi nativi in ziua de 14 februarie si cine se va bucura de o surpriza de proportii de la persoana iubita

Luna iubirii aduce vesti importante pentru nativii Berbec si Capricorn. Leii se vor bucura de unele dintre cele mai romantice momente din acest an, chiar de Valentine`s Day, iar 2021 ar putea venii cu o cerere in.

Unde traiesc cele mai frumoase femei din lume. Ce tara detine recordul de frumusete FOTO

Este de-ajuns sa ne uitam la cateva editii Miss Universe ca sa identificam tarile in care traiesc cele mai frumoase femei. Totusi, tiparele de frumusete se schimba permanent, iar globalizarea duce la un amestec al trasaturilor care intervine in aceasta harta estetica.

Preturile petrolului au urcat luni la cele mai ridicate niveluri atinse dupa ianuarie 2020

Preturile petrolului au urcat, luni, la cele mai ridicate niveluri atinse dupa ianuarie 2020, iar titeiul Brent a depasit 60 de dolari pe baril, sustinute de reducerea livrarilor de catre marii producatori si de asteptarile pentru noi masuri de stimulare economica in Statele Unite, care ar putea sustine cererea, transmite Reuters.

Critics Choice Awards - Mank, cele mai multe selectii. Documentarul colectiv, intre nominalizati

Lungmetrajul Mank al lui David Fincher, un portret al lui Herman Mankiewicz, co-scenarist al filmului de referinta Cetateanul Kane, a primit cele mai multe nominalizari pentru editia de anul acesta a Critics Choice Awards, la care a fost selectat si documentarul colectiv, semnat de Alexander Nanau.

Ea e femeia cu cele mai lungi unghii din lume. Nu le-a mai taiat de peste 25 de ani

Are cele mai lungi unghii din lume si a intrat in Cartea Recordurilor! De peste 25 de ani nu le-a mai taiat! Iata povestea americancei care a vrut sa fie diferita si speciala! Are cea mai mare atractie la copii!.

Cele mai profitabile trasee de transport din Alba, scoase la licitatie. incepe batalia pentru milioanele de euro

Consiliul Judetean Alba a aprobat recent procedura de delegare a gestiunii serviciului public de transport judetean de persoane prin curse regulate pe teritoriul judetului.

335 de cazuri noi de COVID-19 in Capitala. Cele mai multe imbolnaviri au fost depistate la Cluj. Cum arata situatia in celelalte judete

Grupul de Comunicare Strategica a raportat, marti, 2. 797 de cazuri noi de COVID-19, dintre care Municipiul Bucuresti a contabilizat 335. Clujul este judetul care a inregistrat cele mai multe, 451. Un top 5 negativ.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )