Libnet.ro
UNICEF

16:30

Adevarul Live. Alina Gorghiu, despre culisele desemnarii lui Marian Munteanu pentru Primaria Capitalei

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live. Alina Gorghiu, despre culisele desemnarii lui Marian Munteanu pentru Primaria Capitalei

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, vorbeste miercuri, de la ora 11. 00, la Adevarul Live, despre candidatul PNL pentru Primaria Capitalei, alegerile locale din iunie si tema pachetului de legi pentru securitatea nationala. continuă pe Adevărul

Alina Gorghiu, despre chemarea lui Ludovic Orban la DNA: Noi niciodata nu am facut circ pe asa ceva. Orice decizie va fi luata, sunt convinsa ca PNL o sa o respecte (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a vorbit luni despre chemarea lui Ludovic Orban la DNA, precizand ca niciodata PNL nu a facut circ in astfel de situatii. Niciodata nu am facut declaratii.

Alina Gorghiu, la Brasov: Daca vreun ministru liberal al Transporturilor nu are ca prioritate autostrada Comarnic - Brasov, ii rup picioarele

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a ridicat in picioare liberalii brasoveni care au umplut sala de spectacole a Filarmonicii, dupa ce a anuntat ca toate promisiunile PNL pe infrastructura vor fi lege, iar una dintre acestea este construirea autostrazii Bucuresti Brasov.

Alina Gorghiu: Cea mai dificila misiune e sa te pui de acord cu sotul pe numele copilului

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, la Alba Iulia, ca este cea mai dificila misiune sa se puna de acord cu sotul sau cu privire la numele copilului, adaugand ca sarcina a determinat-o sa vada politica altfel, cu mai multa ingaduinta.

Despre hotul tacut al vederii, la Adevarul Live de la ora 15.00

La nivel mondial, glaucomul este a doua cauza de orbire ce poate fi prevenita. Conf. dr. Vasile Potop, medic la Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice si vicepresedintre al Societatii Romane de Glaucom, ne spune, la Adevarul Live, care sunt cauzele problemei de vedere, varsta la care se instaleaza si care sunt posibilitatile de tratament.

Daniel Florea, la Adevarul Live: in Sectorul 5 am vazut sobolani mai mari ca pisicile

Deputatul Daniel Florea, candidat al PSD pentru Primaria Sectorului 5, vorbeste, marti, de la 13. 00, la Adevarul Live despre alegerile locale din iunie, programul sau politic si incercarea de a castiga un sector al Capitalei unde favoritul este un politician cu probleme de integritate.

Adevarul Live, ora 12.00. Daniel Fenechiu, candidat la Primaria Capitalei. Ce proiect are pentru Bucuresti?

Presedintele PND, Daniel Fenechiu, va vorbi, la Adevarul LIve, incepand cu ora 12. 00, despre candidatura la Primaria Capitalei: ce le promite bucurestenilor, care este punctul sau forte, care-i sunt slabiciunile, cum vede confruntarea cu Gabriela Firea, Ludovic Orban si Nicusor Dan?.

Alina Gorghiu,despre retragerea lui Orban din alegeri: Nu facem circ, nu suntem PSD, sa ne rupem camasa de pe noi atunci cand cineva de la PNL trebuie sa renunte la candidatura (VIDEO)

Dupa ce Ludovic Orban a declarat ca a luat decizia de a se retrage din cursa pentru obtinerea postului de primar al Capitalei, dar si din functiile pe care le avea in Partidul National Liberal si la Camera.

Alina Gorghiu: Nu facem aliante preelectorale, iar PSD este exclus din start (VIDEO)

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat ca liberalii nu vor face aliante preelectorale, dar si ca social-democratii sunt exclusi din start, arata adevarul. ro. Am refuzat sa facem orice compromis.

Alina Gorghiu, cu paharul de cafea in mana. Mesajul inedit pe care il transmite - VIDEO

Alina Gorghiu a postat pe Facebook un clip in care sustine ca lupta impotriva somnolentei politice. Cei mai multi dintre romani s-au trezit si merg inainte. Spre.

Alina Gorghiu, atac la Traian Basescu: Este epuizat politic

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat marti ca o lasa rece o candidatura a lui Traian Basescu la Primaria Capitalei, acesta fiind epuizat politic si ca nu o nelinisteste nici o eventuala candidatura a .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )