Libnet.ro
UNICEF

17:00

Alina Gorghiu, atac la Traian Basescu: Este epuizat politic

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu, atac la Traian Basescu: Este epuizat politic

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat marti ca o lasa rece o candidatura a lui Traian Basescu la Primaria Capitalei, acesta fiind epuizat politic si ca nu o nelinisteste nici o eventuala candidatura a . continuă pe Antena3

Traian Basescu, despre unirea cu Republica Moldova: Probleme avem cu Parlamentul de la Chisinau

Fostul sef al statului Traian Basescu este de parere ca unirea cu Republica Moldova poate fi infaptuita si ca singurul obstacol ar fi Parlamentul de la Chisinau, arata agerpres. ro. Va asigur.

Surpriza la PNL: Marian Munteanu, candidat pentru Primaria Capitalei. Alina Gorghiu: Este o alegere sigura, simbol al anilor 90

Alina Gorghiu si Vasile Blaga, copresedintii PNL au declarat in fata jurnalistilor ca Marian Munteanu este alegerea pentru candidatul la Primaria Capitalei. in urma discutiei cu toti.

Alina Gorghiu: Nu facem aliante preelectorale, iar PSD este exclus din start (VIDEO)

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat ca liberalii nu vor face aliante preelectorale, dar si ca social-democratii sunt exclusi din start, arata adevarul. ro. Am refuzat sa facem orice compromis.

Alina Gorghiu, schimbare de optica, in Alba: De cand sunt insarcinata, privesc politica altfel, cu mai multa ingaduinta

Alina Gorghiu spune ca de cand este insarcinata si-a schimbat perceptia despre politica, pe care o priveste acum cu mai multa ingaduinta. Copresedintele PNL afirma ca este mai preocupat de teme care tin de familie, copii si sanatate publica.

Alina Gorghiu, la Brasov: Daca vreun ministru liberal al Transporturilor nu are ca prioritate autostrada Comarnic - Brasov, ii rup picioarele

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a ridicat in picioare liberalii brasoveni care au umplut sala de spectacole a Filarmonicii, dupa ce a anuntat ca toate promisiunile PNL pe infrastructura vor fi lege, iar una dintre acestea este construirea autostrazii Bucuresti Brasov.

Alina Gorghiu: Cea mai dificila misiune e sa te pui de acord cu sotul pe numele copilului

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, la Alba Iulia, ca este cea mai dificila misiune sa se puna de acord cu sotul sau cu privire la numele copilului, adaugand ca sarcina a determinat-o sa vada politica altfel, cu mai multa ingaduinta.

Alina Gorghiu, despre chemarea lui Ludovic Orban la DNA: Noi niciodata nu am facut circ pe asa ceva. Orice decizie va fi luata, sunt convinsa ca PNL o sa o respecte (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a vorbit luni despre chemarea lui Ludovic Orban la DNA, precizand ca niciodata PNL nu a facut circ in astfel de situatii. Niciodata nu am facut declaratii.

Traian Basescu: Numirea politrucului Dan Mihalache in functia de ambasador al Romaniei la Londra este o mare eroare diplomatica

Traian Basescu a postat, astazi, pe pagina sa de Facebook, un mesaj prin care a declarat ca numirea in functia de ambasador al Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord a lui.

Oamenii lui Traian Basescu scot bani si de pe urma mortilor

Oamenii fostului presedinte, Traian Basescu, castiga bani si din cimitire. Baietii destepti castiga bani din orice, iar mortii sunt o sursa sigura de venituri.

Ce intentii are Traian Basescu cu PMP

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Traian Basescu, a declarat, duminica, la Alba Iulia, ca nu mai are obiective politice personale, dar ar mai vrea sa transfere formatiunii sale actuale mentalitatea de invingator.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )