Libnet.ro
UNICEF

17:00

Alina Gorghiu: Cea mai dificila misiune e sa te pui de acord cu sotul pe numele copilului

Adevărul Adevărul,
Alina Gorghiu: Cea mai dificila misiune e sa te pui de acord cu sotul pe numele copilului

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, la Alba Iulia, ca este cea mai dificila misiune sa se puna de acord cu sotul sau cu privire la numele copilului, adaugand ca sarcina a determinat-o sa vada politica altfel, cu mai multa ingaduinta. continuă pe Adevărul

Visele liberalilor, la Alba: 70 de functii de primar si sa ramana cea mai puternica organizatie din tara

PNL Alba si-a prezentat sambata candidatii pentru alegerile locale din iunie. La eveniment au participat 500 de delegati, iar de la Centru au venit trei dintre liderii partidului: Vasile Blaga, Alina Gorghiu si Teodor Atanasiu.

Alina Gorghiu, schimbare de optica, in Alba: De cand sunt insarcinata, privesc politica altfel, cu mai multa ingaduinta

Alina Gorghiu spune ca de cand este insarcinata si-a schimbat perceptia despre politica, pe care o priveste acum cu mai multa ingaduinta. Copresedintele PNL afirma ca este mai preocupat de teme care tin de familie, copii si sanatate publica.

Alina Gorghiu, moment artistic cu haine probate direct pe scena din Sibiu, in timpul lansarii candidatilor PNL la primarie

Copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga au primit, vineri, cadouri ceva mai deosebite in cadrul festivitatii de lansare a candidatilor PNL la alegerile locale din judetul Sibiu.

Alina Gorghiu, la Brasov: Daca vreun ministru liberal al Transporturilor nu are ca prioritate autostrada Comarnic - Brasov, ii rup picioarele

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a ridicat in picioare liberalii brasoveni care au umplut sala de spectacole a Filarmonicii, dupa ce a anuntat ca toate promisiunile PNL pe infrastructura vor fi lege, iar una dintre acestea este construirea autostrazii Bucuresti Brasov.

Alina Gorghiu: Nu facem aliante preelectorale, iar PSD este exclus din start (VIDEO)

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat ca liberalii nu vor face aliante preelectorale, dar si ca social-democratii sunt exclusi din start, arata adevarul. ro. Am refuzat sa facem orice compromis.

Alina Gorghiu, despre noul presedinte al TVR: Votul nostru se va indrepta catre orice candidat care nu apartine PSD

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a anuntat vineri, la Sibiu, ca PNL va vota noua propunere venita din partea Consiliului de Administratie pentru sefia TVR, respectiv Monica Ghiurco, aceasta adaugand ca parlamentarii liberali vor vota orice candidat care nu apartine de PSD.

PNL a dat in judecata Guvernul si vrea sa forteze doua tururi locale. Alina Gorghiu: Ne asteptam sa avem dreptate si in instanta, sa avem alegeri in doua tururi (VIDEO)

Legat de faptul ca Partidul national Liberal a dat in judecata Guvernul, din cauza alegerilor locale in doua tururi, Alina Gorghiu a declarat ca se asteapta sa iasa victorioasa in instanta.

Sorana Carstea, la 26 de ani. Cea mai frumoasa jucatoare de tenis din Romania, intr-un pictorial atragator

Daca Simona Halep este cea mai valoroasa jucatoare de tenis din Romania, Sorana Carstea este socotita cea mai atragatoare.

Cea mai mare companie procesatoare de carne din lume, reclame defaimatoare pe Google la adresa unui jurnalist activist

JBS, cea mai mare companie procesatoare de carne a orchestrat reclamele defaimatoare la adresa lui Leonardo Sakamonto, arata theguardian. com. Leonardo Sakamonto, presedintele unei organizatii activiste din.

Greseala care iti distruge dintii, daca iti albesti dantura acasa si care este cea mai corecta tehnica - sfaturile stomatologilor

Medicii stomatologii avertizeaza ca albirea dintilor facuta la domiciliu distruge smaltul lor, ei spun ca cea mai eficienta este cea facuta la cabinet.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,27 seconds )