Libnet.ro
UNICEF

05:00

Adevarul Live cu Grigore Cartianu despre divortul USL: E care pe care in PNL, intre Antonescu si Tariceanu

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live cu Grigore Cartianu despre divortul USL: E care pe care in PNL, intre Antonescu si Tariceanu

Grigore Cartianu comenteaza, intr-o editie speciala a Adevarul Live, plecarea de la guvernare a PNL si spargerea cu zgomot a Uniunii Social Liberale. continuă pe Adevărul

Adevarul Live cu Grigore Cartianu despre divortul USL: Este acum care pe care in PNL, intre Antonescu si Tariceanu

Grigore Cartianu a comentat, intr-o editie speciala a Adevarul Live, plecarea de la guvernare a PNL si spargerea cu zgomot a Uniunii Social Liberale.

Adevarul Live, ora 12.00: Grigore Cartianu, despre divortul USL. Cine castiga la partaj?

Grigore Cartianu comenteaza, intr-o editie speciala a Adevarul Live, plecarea de la guvernare a PNL si spargerea cu zgomot a Uniunii Social-Liberale.

VIDEO Grigore Cartianu, despre divortul USL: Este acum care pe care in PNL, intre Antonescu si Tariceanu

Grigore Cartianu a comentat, intr-o editie speciala a Adevarul Live, plecarea de la guvernare a PNL si spargerea cu zgomot a Uniunii Social Liberale.

Adevarul Live de la MWC 2014: despre cele mai interesante gadgeturi si telefoane direct de la Barcelona

Adevarul Live de la ora 13. 20 va fi despre noile dispozitive mobile prezentate la MWC 2014 din Barcelona. Vlad Andriescu, editor Tech Adevarul, va intra in legatura directa pentru a comenta ultimele lansari si cum i s-au parut noile produse de la Samsung, Sony sau Nokia.

Cartianu, la Adevarul Live:Daca s-ar porni o mineriada ca in Romania, Kievul ar fi devastat

Felul in care Viktor Ianukovici a fugit cu elicopterul de la resedinta sa, iar cetatenii au intrat pe proprietatea acestuia aduce aminte de Revolutia din Romania si de fuga lui Nicolae Ceausescu. Jurnalistul Grigore Cartianu a facut o analiza a asemanarilor si deosebirilor dintre Romania 89 si Ucraina 2014.

Despre problemele de sex ale romanilor si despre sexterapie, la Adevarul Live de la ora 15.00

Psihosexologul Jeni Chiriac ne va explica in emisiunea Adevarul Live de la 15. 00 care sunt principalele tulburari sexuale ale romanilor si in ce consta sexterapia pe care o practica.

Adevarul Live, ora 12.30: dr. Jorg Rocholl, renumit analist economic, despre Germania, Romania si UE

Dr. Jorg Rocholl, cel mai tanar rector al unei universitati din Germania, Scoala Europeana de Management si Tehnologie si membru in consiliul Ministerului de Finante de la Berlin, discuta in cadrul emisiunii Adevarul Live, incepand cu ora 12. 30, despre situatia economica a Romaniei, prognozele asupra evolutiei Uniunii Europene si a zonei Euro.

Dr. Jorg Rocholl, renumit analist economic, despre Germania, Romania si UE, la Adevarul Live

Dr. Jorg Rocholl, cel mai tanar rector al unei universitati din Germania, Scoala Europeana de Management si Tehnologie si membru in consiliul Ministerului de Finante de la Berlin, discuta in cadrul emisiunii Adevarul Live despre situatia economica a Romaniei, prognozele asupra evolutiei Uniunii Europene si a zonei Euro.

Dezbracatu, fara haina care l-a facut celebru, la Adevarul Live

De la 15. 00, Codrut Keghes, sau Dezbracatu, asa cum il stie toata lumea, vine in platou la Adevarul Live. Simpaticul prezentator de la Cronica Carcotasilor va raspunde celor mai imprevizibile intrebari, in stilu-i caracteristic. sau nu!.

Titus Corlatean, Adevarul Live: Romania sustine traseul european al Ucrainei

Invitatul ziaristului Dan Marinescu la Adevarul Live de la ora 11. 00 este ministrul de Externe al Romaniei, Titus Corlatean.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )