Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul Live, ora 14.00. Theresa May pierde pariul electoral: noi reguli pentru BREXIT?

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 14.00. Theresa May pierde pariul electoral: noi reguli pentru BREXIT?

Theresa May a inregistrat o infrangere majora, pariul electoral incercat prin convocarea alegerilor anticipate dovedindu-se un esec. De altfel, esecul a fost prevazut de mai mult timp de observatorii politici de la Bruxelles care, pe drept cuvant, argumentau ca guvernul conservator va plati scump pentru incercarea de cacealma politica, ultrariscanta, tentata personal de Thersea May, obsedata sa obtina o majoritate absoluta. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 14.00. Therasa May pierde pariul electoral: noi reguli pentru BREXIT?

Theresa May a inregistrat o infrangere majora, pariul electoral incercat prin convocarea alegerilor anticipate dovedindu-se un esec. De altfel, esecul a fost prevazut de mai mult timp de observatorii politici de la Bruxelles care, pe drept cuvant, argumentau ca guvernul conservator va plati scump pentru incercarea de cacealma politica, ultrariscanta, tentata personal de Thersea May, obsedata sa obtina o majoritate absoluta.

Adevarul Live, ora 13.00: La Familia, reuniune dupa 11 ani cu un nou album

Interviu La Familia. Trupa La Familia, formata din Sisu Tudor si Puya Dragos Gardescu), vine la Adevarul Live, de la ora 13. 00, pentru a discuta despre revenire, despre noul album, Codul bunelor maniere, si despre planuri de viitor.

Adevarul Live, ora 11.00. La 17 ani lupta pentru viitorul generatiei sale: spera sa-i convinga pe tineri sa nu plece din tara

Robert Nastasa a gasit raspunsul la intrebarea De ce sa ramai in Romania?. Alaturi de alti doi prieteni, acesta a infiintat o asociatie dedicata dezvoltarii tinerilor. Acesta vorbeste despre viitorul lui si al Romaniei la Adevarul Live.

Theresa May, mandatata de regina sa formeze noul guvern

Premierul britanic Theresa May a anuntat ca a primit mandat din partea reginei Elisabeta a II-a pentru formarea noului Guvern. Conservatorii au ajuns la un acord in acest sens cu Partidul Unionist Democrat DUP) din Irlanda de Nord.

Adevarul Live, ora 12.00. Cod rosu de securitate: alegeri in UK, audieri in Congresul american, tensiuni in Orientul Apropiat si necunoscuta Turcia

O rara, neobisnuita si totodata ciudata combinatie de factori de risc s-a acumulat in ultima perioada pe plan mondial.

Adevarul Live. La 17 ani lupta pentru viitorul generatiei sale: spera sa-i convinga pe tineri sa nu plece din tara

Robert Nastasa a gasit raspunsul la intrebarea De ce sa ramai in Romania?. Alaturi de alti doi prieteni, acesta a infiintat o asociatie dedicata dezvoltarii tinerilor. Acesta vorbeste despre viitorul lui si al Romaniei la Adevarul Live.

Povestea iubirii, aplaudata de peste 3.000 de oameni la TIFF. Corespondenta la Adevarul LIVE, de la ora 13.00

Cel mai nou lungmetraj al regizorului Radu Mihaileanu, Povestea iubirii, a fost prezentat in premiera la TIFF si aplaudat de peste 3. 000 de oameni prezenti in Piata Unirii. Din echipa filmului, la proiectie nu a lipsit Sir Derek Jacobi, unul dintre cei mai cunoscuti si mai apreciati actori britanici.

Marea Britanie: Sondaje ingrijoratoare pentru Theresa May. Conservatorii ar putea pierde majoritatea in parlament

Partidul Conservator britanic, formatiunea premierului Theresa May, ar obtine la alegerile anticipate de joi 304 locuri in Camera Comunelor, cu 22 mai putin fata de majoritatea necesara de 326 de mandate. Asa indica marti un sondaj YouGov, citat de Reuters, sondaj ce este realizat zilnic in perioada premergatoare scrutinului legislativ.

Theresa May va cere permisiunea reginei de a forma noul guvern

Premierul britanic Theresa May va merge vineri, in jurul orei locale 12. 30 ora Romaniei), la regina Elisabeta a II-a pentru a cere permisiunea de formare a noului executiv, a anuntat un purtator de cuvant al Guvernului britanic, citat de Sky News.

Donald Tusk o felicita pe Theresa May si insista pentru inceperea negocierilor de iesire a Marii Britanii din UE

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a felicitat-o pe Theresa May pentru obtinerea unui nou mandat la guvernare dupa alegerile legislative anticipate de joi si a cerut demararea, cat mai rapida, a negocierilor pentru Brexit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )