Libnet.ro
UNICEF

23:00

Adi Popa, omul finalei Cupei Romaniei: Ne pare rau ca pleaca Galca

Online Sport Online Sport,
Adi Popa, omul finalei Cupei Romaniei: Ne pare rau ca pleaca Galca

Mijlocasul Adrian Popa a fost declarat omul finalei Cupei Romaniei dintre Steaua si U Cluj, dupa ce a marcat doua dintre cele trei goluri ale partidei de pe Arena Nationala. continuă pe Online Sport

Legendele joaca inaintea finalei Cupei Romaniei Timisoreana

Campania Meciul de Legenda demarata de Timisoreana cu ocazia finalei Cupei Romaniei din 2010, la Iasi, si continuata in 2014, la Bucuresti, le aduce si in 2015 suporterilor un supermeci in deschiderea ultimului act al competitiei.

Peste 260 de politisti bucuresteni vor actiona cu ocazia finalei Cupei Romaniei

Peste 260 de politisti bucuresteni vor asigura masurile de ordine publica si siguranta rutiera cu ocazia finalei Cupei Romaniei disputata intre Steaua Bucuresti siUniversitatea Cluj. Meciul va avea loc duminica seara pe Arena Nationala.

Tripla istorica pentru Steaua. 3-0 cu Universitatea Cluj, in finala Cupei Romaniei

Steaua nu a intampinat probleme in a pune mana pe cel de-al treilea trofeu al sezonului, Cupa Romaniei, dupa o finala fara istoric cu retrogradata Universitatea Cluj, incheiata cu scorul de 3-0. Studentii nu au avut nici macar un sut pe spatiul portii lui Florin Nita. Este primul event obtinut de Steaua dupa o pauza de 18 ani si totodata prima data cand o echipa din Romania reuseste sa se impuna pe toate cele trei planuri, in conditiile in care Cupa Ligii nu s-a disputat o buna perioada de timp. Mijlocasul Adi Popa, cu o dubla si assist la reusita de adio a lui Raul Rusescu, a fost omul finalei.

Becali: Nu-mi pare rau de Galca. Ce asteptari are de la Radoi

Gigi Becali, finantatorul clubului Steaua, a spus ca nu-i pare rau ca se va desparti de Costel Galca, dupa ce tehnicianul a castigat cu ros-albastrii Cupa Romaniei. Becali are alte asteptari de la urmatorul antrenor, Mirel Radoi.

Cine arbitreaza finala Cupei Romaniei

Comisia Centrala a Arbitrilor a anuntat, vineri, cine va conduce la centru finala Cupei Romaniei dintre Steaua si Universitatea Cluj.

Alexandru Tudor arbitreaza finala Cupei Romaniei dintre Steaua si U Cluj

Alexandru Tudor va conduce la centru finala Cupei Romaniei-Timisoreana, care se va disputa, duminica, de la ora 21. 00, pe Arena Nationala, intre Steaua si Universitatea Cluj.

LIVE Cupa Romaniei, Finala: U Cluj-Steaua 0-1 (Adi Popa 9, pauza)

Finala Cupei Romaniei este transmisa in direct pe site, in format LIVE TEXT, duminica seara, de la ora 21:00. Intrati aici pentru a urmari cele mai fierbinti faze ale confruntarii dintre Universitatea Cluj si Steaua Bucuresti.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2821 seconds )