Libnet.ro
UNICEF

19:30

Adina Florea a anuntat care este prima masura pe care ar lua-o ca sefa a DNA: Vreau sa incep cu o evaluare a dosarelor(VIDEO)

B1 B1,
Adina Florea a anuntat care este prima masura pe care ar lua-o ca sefa a DNA: Vreau sa incep cu o evaluare a dosarelor(VIDEO)

Adina Florea, procurorul nominalizat de ministrul Justitiei Tudorel Toader, pentru conducerea DNA, a declarat vineri seara, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Actualitatea romaneasca, faptul. continuă pe B1

Adina Florea, propusa de Toader pentru sefia DNA

Procurorul Adina Florea este propunerea minstrului Tudorel Toader pentru functia de sef al DNA, a anuntat, joi, Ministerul Justitiei. Adina Florea vine de la Parchetul Curtii de Apel Constanta.

Jurnalista Adina Florea, dupa ce procuroarea Adina Florea a fost propusa la sefia DNA: Cine are dosare sa ma sune! Va pup pe coruptie! / Bagati-ma si pe mine putin la puscarie, sa prind un post in Guvern :)

Este un mic festival pe pagina de Facebook a jurnalistei Adina Florea, dupa ce procuroarea Adina Florea a fost propusa de ministrul Tudorel Toader pentru sefia DNA. buna ziua lume! dupa o cariera scurta si.

Cine este Adina Florea, propunerea lui Tudorel Toader pentru functia de procuror-sef al DNA

Adina Florea, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, in prezent delegata la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Constanta, va fi propusa de ministrul Justitiei,.

DNA, informatii de ultima ora despre dosarul in care este vizata Adina Florea, noua propunere pentru sefia institutiei

Directia Nationala Anticoruptie a transmis, la solicitarea MEDIAFAX, ca are in lucru un dosar in care este vizata Adina Florea, propusa de ministrul Justitiei pentru functia de procuror-sef DNA, in cauza fi.

Adina Florea, propusa la sefia DNA, audiata pe 27 septembrie la CSM

Adina Florea, procurorul propus de Tudorel Toader la conducerea DNA, va fi audiata de Sectia pentru Procurori a CSM pe 27 septembrie. CSM trebuie sa dea un aviz, care este consultativ, dar obligatoriu pentru ca.

Adina Florea, propusa sef al DNA, vizata de un dosar de urmarire penala in rem chiar la DNA: Nu exclud posibilitatea de a exista un astfel de dosar

Directia Nationala Anticoruptie are in lucru un dosar in care este vizata Adina Florea, propusa de ministrul Justitiei pentru functia de procuror-sef DNA, in cauza fiind inceputa urmarirea penala doar cu privire la fapte, arata un raspuns al institutiei pentru Mediafax.

Adina Florea: Nu s-au exercitat niciodata presiuni asupra mea si mi-e greu sa cred ca dupa 28 de ani cineva ar mai putea

Adina Florea, procurorul propus de ministrul Justitiei pentru sefia DNA, spune ca este onorata de propunere si ca este pregatita sa isi desfasoare activitatea profesionala in respectul legii, cu foarte multa buna-credinta si foarte multa maturitate. Nu s-au exercitat niciodata presiuni asupra mea si mi-e greu sa cred ca dupa 28 de ani cineva ar mai putea sa exercite presiuni asupra mea, de vreun fel, afirma ea.

Exclusiv! Acesta este proiectul cu care a convins Adina Florea

Ministerul Justitiei a facut public si proiectul managerial al Adinei Florea cu care a convins conducerea ca merita sa preia sefia Directiei Nationale Anticoruptie. Documentul postat pe site-ul Ministerul.

Cine este Adina Florea, propusa de ministrul Justitiei ca procuror-sef DNA

Adina Florea este procurorul propus de ministrul Justitiei Tudorel Toader la sefia Directiei Nationale Anticoruptie, in locul Laurei Codruta Kovesi.

Cine este Adina Florea, propunerea Ministerului Justitiei pentru sefia DNA

Adina Florea este propunerea pentru functia de procuror-sef al DNA, conform anuntului facut acum cateva minute de ministrul Justitiei Tudorel Toader.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )