Libnet.ro
UNICEF

18:15

Administrarea Activelor

Libnet Ro
Cum explica Ministerul Energiei decizia de a renunta la Radioactiv Mineral Magurele: Nu gasim investitori si nu avem solutii de dezvoltare

Cum explica Ministerul Energiei decizia de a renunta la Radioactiv Mineral Magurele: Nu gasim investitori si nu avem solutii de dezvoltare

Ministerul Energiei vrea sa renunte la societatea Radioactiv Mineral Magurele SA si sa o transfere la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului AAAS), aflata in coordonarea ministrului Economiei, potrivit unui proiect de Hotarare de Guvern. Intentia ministerului are loc in conditiile in care in 2021, Ministerul Energiei s-a luptat cu Ministerul Economiei pentru a trece in subordinea sa Radioactiv Mineral Magurele. La solicitarea HotNews. ro, Ministerul Energiei spune ca vrea sa renunte la companie fiindca in afara de doua contracte de antreprenoriat, nu a gasit alte surse de venit.

Cum explica Ministerul Energiei decizia de a renunta la Radioactiv Mineral Magurele: Nu gasim investitori si nu avem solutii de dezvoltare

Ministerul Energiei vrea sa renunte la societatea Radioactiv Mineral Magurele SA si sa o transfere la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului AAAS), aflata in coordonarea ministrului Economiei, potrivit unui proiect de Hotarare de Guvern. Intentia ministerului are loc in conditiile in care in 2021, Ministerul Energiei s-a luptat cu Ministerul Economiei pentru a trece in subordinea sa Radioactiv Mineral Magurele.

Victorie in Instanta: DT Lawyers Anuleaza Executarea Silita a incredibilei sume de 135 Miliarde Euro impotriva A.A.A.S.

Intr-un moment senzational pentru lumea juridica din Romania, firma de avocati DT Lawyers Dragoi Tufler si Asociatii) a obtinut anularea definitiva a unei proceduri de executare silita demarate impotriva Autoritatii pentru Administrarea Activelor Statului A. ) pentru suma incredibila de 135 miliarde euro.

Banca Transilvania, o forta de neoprit in Europa, nu doar in Romania. Performanta la care nu se astepta nimeni

Banca Transilvania este de multi ani cea mai mare banca din Romania dupa valoarea activelor aflate in administrarea sa, dar nu te-ai fi asteptat sa fie si cea mai mare din Europa de Sud-Est,.

Compania aeriana Blue Air a intrat oficial in insolventa. Cum s-a ajuns aici (VIDEO)

Blue Air a intrat oficial in insolventa. Tribunalul Bucuresti au admis cererea companiei aeriene. La inceputul lunii septembrie anul trecut, Blue Air a anulat toate zborurile. La vremea respectiva, avea datorii de 230 de milioane de euro. La aceasta suma se adauga banii pe care trebuie sa-i returneze clientilor in schimbul zborurilor anulate. Tot anul trecut, statul roman, prin Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului AAAS), a preluat controlul companiei, luand 75% din actiuni.

Cronica unui dezastru anuntat. Drula: Grindeanu si Caciu au asteptat ca Blue Air sa se prabuseasca, au lasat romanii sa-si ia teapa cumparand bilete. Grindeanu stia situatia si a avut grija sa se spele pe maini cu un amendament in Parlament (VIDEO)

Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului AAAS) a numit un nou director general si un nou Consiliu de Administratie la Blue Air. Statul roman controleaza aceasta companie aeriana in toamna anului trecut, dupa ce operatorul nu si-a achitat obligatiile la imprumutul acordat in 2020. Compania figureaza in evidentele ANAF cu obligatii de plata de 400 de milioane de lei.

Situatia Blue Air, dupa nationalizare: compania mai are un angajat iar pasagerii nu pot fi momentan despagubiti pentru zborurile anulate

Nationalizarea Blue Air nu pare sa fi adus vreo solutie la problemele companiei aeriene. La ora actuala, aceasta mai are un angajat si conturile aproape goale, recunoaste seful Autoritatii pentru Administrarea Activelor Statului.

Blue Air preda statului 75% din actiuni

Actionarii Blue Air Aviation S. au notificat Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului AAAS). Acestia se vor prezenta in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor AGA) pentru a preda statului dreptul de proprietate asupra a 75% din actiunile operatorului aerian. Avand in vedere ca solicitam executarea garantiei de peste 13 luni de zile, imediat ce am primit .

Blue Air preda statului 75% din actiuni

Actionarii Blue Air Aviation S. au notificat Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului AAAS). Acestia se vor prezenta in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor AGA) pentru a preda statului dreptul de proprietate asupra a 75% din actiunile operatorului aerian. Avand in vedere ca solicitam executarea garantiei de peste 13 luni de zile, imediat ce am primit .

Nationalizarea Blue Air: compania urmeaza sa se intalneasca cu reprezentantii statului pentru a le oferi 75% din actiuni

Compania aeriana romaneasca Blue Air, care si-a suspendat zborurile anul acesta in urma unor mai multe probleme de ordin financiar, anunta ca a notificat Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului A. ) pentru a-i preda dreptul de.

BlueAir a notificat AAAS in vederea predarii catre stat a dreptului de proprietate asupra actiunilor

Actionarii Blue Air Aviation S. au notificat Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului AAAS) pentru a se prezenta in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor AGA), in vederea predarii catre stat a dreptului de proprietate asupra a 75% din actiunile operatorului aerian.

Blue Air a fost preluat de catre Stat. Compania a ramas cu 25% actiuni

Dupa scandalul in care a fost implicat in toamna acestui an, s-a decis ca Blue Air sa fie preluat de Stat. Compania a ramas cu 25% din totalul actiunilor, in timp ce restul de 75% vor fi controlate prin Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului. Ce au transmis reprezentantii firmei cu privire la procesul ce urmeaza .

Statul roman va deveni actionar majoritar al Blue Air

ACTUALIZARE Ministerul Finantelor cere punerea in aplicare a prevederilor Scrisorii de Garantie --- Statul roman, prin Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului AAAS), va deveni actionar majoritar al companiei aeriene Blue Air, a declarat presedintele autoritatii, Florian Daniel Geanta.

Blue Air, preluat in mare parte de stat. Explicatiile Ministerului de Finante

Statul roman, prin Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului AAAS), va deveni actionar majoritar al companiei aeriene Blue Air, a declarat presedintele autoritatii, Florian Daniel Geanta.

Blue Air, preluata de statul roman dupa ce a fost lasata sa intre in incapacitate de plata

Statul, prin Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului, va prelua 75% din actiunile companiei Blue Air, devenind astfel actionar majoritar al companiei. Acest proces era unul dintre garantiile pentru ajutorul de stat in valoare de 300 mil. lei pe care Blue Air l-a primit de la statul roman. Astfel, din imprumutul de 300 mil. lei pe care Blue Air l-a primit de la EximBank cu garantia statului, compania aeriana nu a platit nicio rata, statul fiind cel care si-a asumat aceasta datorie din noiembrie 2021. Statul a preluat datoriile companiei aeriene .

Statul devine actionar majoritar al Blue Air, preluand 75% din actiunile companiei

Statul, prin Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului, va prelua 75% din actiunile companiei, devenind astfel actionar majoritar al companiei.

CONFERINTA ORGANIZATA DE CCIR SI SCA PIPEREA SI ASOCIATII Indiciile macro-economice ale insolventei sistemice. Realitati si solutii pentru redresare

ACTUALIZARE Valentin Dragoi, avocat: Blue Air, in momentul in care a solicitat co-contractantilor sai - in speta furnizorilor de combustibil- sa alimenteze avioanele, acestia au refuzat sa incarce avioanele cu combustibil si au cerut plata in avans, pentru ca ei considera ca daca te afli in concordat preventiv, esti aproape de faliment --- *ACTUALIZARE Valentin Dragoi, avocat: in ultimii ani, Germania si Franta au incercat prin modalitatile de redresare - prevazute si de directiva europeana implementata la noi prin legea 2162022 - sa incerce sa cultiveze pentru fiecare intreprindere ca cea mai simpla modalitate de a iesi din dificultatea financiara este de a solicita ajutor prin concordatul preventiv sau prin acordul de restructurare --- *ACTUALIZARE Alexandru Ratoi, asistent universitar, avocat Piperea si Asociatii: in urma modificarilor legislative din acest an, apar o serie de noi obligatii, obligatii contaminate, care nu rezulta din exploatarea unei intreprinderi, dar prin contaminare deschid posibilitatea insolventei ca profesionist --- *ACTUALIZARE Florian Mateita, asociat RomInsolv SPRL: in Romania sansele de reorganizare dupa deschiderea insolventei sunt de doar 4% --- *ACTUALIZARE Dan Crivat, Chief Operating Officer TradeX Transfer Afaceri: Acum vorbim de vanzari de afaceri de la cateva zeci de mii de euro pana la cateva milioane euro maxim --- *ACTUALIZARE Calin Rechea, analist economic: Creditul ieftin si combinatia de politici economice relaxate sunt sursa insolventelor --- *ACTUALIZARE Gheorghe Piperea, Managing Partner, Piperea si Asociatii: PNRR este un fel de plan de reorganizare a tarilor europene --- *ACTUALIZARE Daniel Zamfir, presedintele Comisiei Economice, Industrii si Servicii din Senat: Ajutarea cu energie electrica a Republicii Moldova nu poate fi permanentizata --- *ACTUALIZARE Daniel Zamfir, presedintele Comisiei Economice, Industrii si Servicii din Senat: Datele din 2020 - cand eram la inceputul crizei energetice - sunt depasite cu mult --- *ACTUALIZARE Dumitru Nancu, Director general al Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM: Anul viitor vom intra la jumatatea perioadei de rulare a creditelor garantate de FNGCIMM pe IMM Invest --- *ACTUALIZARE Dumitru Nancu, Director general al Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM: in 2022, pe cele trei surse de garantii s-au acordat 54. 000 de garantii pentru IMM-uri --- *ACTUALIZARE Florian Geanta, Presedinte Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului: Se poate ca pe viitor numarul insolventelor sa creasca --- *ACTUALIZARE Florian Neagu, Director Banca Nationala a Romaniei: Din pacate, dezvoltarea in ultimele decenii a fost pe cantitativ si nu pe calitativ --- *ACTUALIZARE Florian Neagu, Director Banca Nationala a Romaniei: Trebuie sa ne uitam cum putem accesa fondurile semnificative puse la dispozitie pentru atingerea obiectivelor climatice --- *ACTUALIZARE Florian Neagu, Director Banca Nationala a Romaniei: Evolutia insolventei este pe radarul BNR si al institutiilor europene --- *ACTUALIZARE Gheorghe Piperea, Managing Partner, Piperea si Asociatii: Traim intr-o plina epoca a distrugerii --- *ACTUALIZARE Mihai Daraban, Presedinte al CCIR: Avem o tema importanta pe agenda publica ce trebuie sa fie mult mai aparenta, mai stringenta --- Solutii de consolidare sau de crestere a lichiditatii, redresarea si stergerea datoriilor, precum si insolventa ca metoda de salvgardare sunt cateva dintre temele ce vor fi abordate in cadrul conferintei Indiciile macro-economice ale insolventei sistemice.

SkyLight Residence castiga definitiv in instanta procesul impotriva AAAS privind licitatia pentru privatizarea Aversa

Skylight Residence SRL, detinuta de familia de investitori Topolinski, a castigat ultimul apel impotriva Autoritatii pentru Administrarea Activelor Statului AAAS) in cazul privatizarii Aversa, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a decis ca dezvoltatorul a indeplinit toate obligatiile impuse prin licitatia desfasurata in septembrie 2013.

A.A.A.S a incheiat contractul de achizitie publica Platforma integrata de servicii electronice cu Vodafone

Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului a incheiat astazi cu Vodafone Romania S. contractul de achizitie publica Platforma integrata de servicii electronice pentru implementarea proiectului Sistem integrat de management pentru administrarea eficienta a activelor statului SIPOCA: 698 MySMIS2014+: 129973), in valoare de 12. 400,00 lei cu T.

Pilonul II de pensii, dincolo de castiguri si plati: De ce si cu cat au scazut activele romanilor si cand s-ar putea inversa acest trend Efectele retragerii Romaniei din bancile controlate de Rusia

7,8 milioane de romani contribuie la Pilonul II de pensii pensie obligatorie administrata privat) si au in administrarea celor sapte fonduri de pensii active nete de 88 miliarde de lei, insa razboiul din Ucraina, inflatia record generata de cresterea preturilor la energie si alte materii au dus la scaderea cu aproape 6% a valorii activelor in primele cinci luni din acest an, arata datele APAPR. Administratorii spun insa ca nu ar trebui sa avem motive de panica.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )