Libnet.ro
UNICEF

19:30

Administrator suspectat de o evaziune de 2,3 milioane de lei, audiat in urma unor perchezitii

Adevărul Adevărul,
Administrator suspectat de o evaziune de 2,3 milioane de lei, audiat in urma unor perchezitii

Politistii ilfoveni au audiat miercuri un administrator a doua societati comerciale, in urma unor perchezitii in Bucuresti si Ilfov, fiind suspectat ca in ultimii trei ani nu a inregistrat in contabilitate veniturile obtinute de firme, producand un prejudiciu de aproximativ 2,3 milioane de lei. continuă pe Adevărul

Administrator de firma din Timis, urmarit penal pentru o evaziune fiscala de peste 1,2 milioane lei

Un barbat din localitatea Chisoda, judetul Timis, administrator la o societate comerciala, este urmarit penal pentru evaziune fiscala, fiind acuzat ca in anul 2009 a prejudiciat bugetul de stat cu peste un milion de lei.

Comcereal Vaslui a avut o cifra de afaceri de 112,1 milioane lei

Producatorul de cereale Comcereal Vaslui CCEV), parte a grupului Racova, controlat de catre omul de afaceri Adrian Porumboiu, a inregistrat, in primul semestru, o cifra de afaceri de 112,1 milioane lei 25,5 milioane euro), cu 9% sub cea din perioada similara a anului trecut, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Firma Polaris M Holding, detinuta de deputatul PSD Eduard Martin, va face curatenie in Alba Iulia timp de trei ani pentru 23,5 milioane lei

Firma Salprest, care face curatenie in Alba Iulia de circa 10 ani, a pierdut licitatia pentru un nou contract de salubrizare pe trei ani, in valoare de 23,5 milioane lei, in fata firmei Polaris M Holding din Constanta, potrivit publicatiei alba 24. ro. Decizia apartine Curtii de Apel Alba Iulia, dupa ce Salprest Alba Iulia si Brantner Servicii Ecologice Cluj, participanti la licitatie, au contestat in instanta castigatorul licitatiei, firma Polaris M Holding. Decizia s-a pronuntat la circa un an dupa inceperea procesului.

Credit de 26 de milioane de lei pentru Primaria Alba Iulia de la CEC Bank

CEC Bank va acorda creditul in valoare de 26,5 milioane lei Primariei Alba Iulia, pentru finantarea unor proiecte locale. Anuntul de atribuire la procedura de negociere servicii de acordare credite, linie de finantare revolving, pentru finantarea unor investitii de interes public local, a fost publicat pe SEAP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )