Libnet.ro
UNICEF

06:15

Credit de 26 de milioane de lei pentru Primaria Alba Iulia de la CEC Bank

Adevărul Adevărul,
Credit de 26 de milioane de lei pentru Primaria Alba Iulia de la CEC Bank

CEC Bank va acorda creditul in valoare de 26,5 milioane lei Primariei Alba Iulia, pentru finantarea unor proiecte locale. Anuntul de atribuire la procedura de negociere servicii de acordare credite, linie de finantare revolving, pentru finantarea unor investitii de interes public local, a fost publicat pe SEAP. continuă pe Adevărul

BCR a primit un plafon de 220 milioane lei pentru Programul Prima Casa 6

Banca Comerciala Romana BCR) a primit, de la Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii FNGCIMM), un plafon de 220 milioane lei pentru acordarea de credite in cadrul Programului guvernamental Prima Casa 6, se arata intr-un comunicat remis redactiei.

Contractul de salubrizare in Alba Iulia, castigat definitiv de Polaris Holding Constanta. Firma Salprest pierde dupa 10 ani

Curtea de Apel a decis soarta contractului de peste 5 milioane de euro privind salubrizarea orasului Alba Iulia. Firma Polaris M Holding Constanta a castigat definitiv licitatia privind salubrizarea orasului. Contractul depaseste 5 milioane de euro. Instanta de judecata a respins vineri, 23 august, contestatiile depuse de Salprest Alba Iulia SRL si Bratner Servicii Ecologice Cluj SRL.

Ministrul Agriculturii la Alba Iulia: participa la un targ de traditii romanesti si se intalneste cu fermierii

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, este prezent vineri la Alba Iulia pentru a participa la Targul de Traditii Romanesti in lada de zestre si pentru a se intalni cu fermierii din Alba.

Comisarul european, Dacian Ciolos, viziteaza Alba Iulia.

Comisarul european pentru Agricultura, romanul Dacian Ciolos, va fi prezent la Alba Iulia, pentru a participa la un festival de marca, ce va celebra traditiile culturale, gastronomice si mestesugaresti ale Transilvaniei. Timp de trei zile cetatea va fi spatiul in care se vor desfasura concerte, spectacole de teatru si dans, dezbateri, conferinte, lecturi, targuri de carte si mestesuguri, ateliere de scriere creativa si benzi desenate, o expozitie de fotografie si proiectii de filme. Andrei .

Guvernul a aprobat majorarea bugetului la schema de minimis pentru IMM-uri, la 500 milioane lei

Guvernul a aprobat in aceasta saptamana majorarea bugetului pentru ajutoarele de minimis acordate IMM-urilor care fac investitii, de la 400 milioane lei la 500 milioane lei 125 milioane euro), plata ajutorului efectuandu-se pana la finele anului 2015, in loc de 2016, cum este prevazut in prezent.

Transelectrica vrea sa emita obligatiuni de 900 milioane lei

Transelectrica simbol TEL) convoaca Adunarea Extraordinara a Actionarilor AGEA), pe data de 30 septembrie, ca sa aprobe plafonul de pana la 900 milioane de lei pentru emisiunile de obligatiuni ale companiei, din perioada 2013-2017, care vor putea fi denominate atat in lei, cat si in valute, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Hidroelectrica realizeaza investitii de 380 milioane lei

Hidroelectrica SA si-a bugetat, pentru acest an, investitii in valoare de 380 milioane lei.

Lichiditate de sub 6 milioane lei la BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 5,86 milioane lei 1,32 milioane euro), de trei ori mai putin decat ieri, la aproximativ aceeasi ora, cand investitorii tranzactionasera de 17,84 milioane lei 4 milioane euro).

Finantele au atras 500 milioane lei prin obligatiuni pe cinci ani

Ministerul Finantelor Publice a atras 500 milioane lei printr-o licitatie de obligatiuni cu scadenta in noiembrie 2018, la un randament de 4,74% pe an, apropiat de cel acceptat luna trecuta pentru aceeasi maturitate, de 4,72% pe an.

Asfaltare finalizata pe un drum judetean de langa Alba Iulia

Consiliul a receptionat lucrarile de asfaltare ce s-au realizat pe drumul judetean 107C, intre localitatile Drimbar si Teleac, pe o lungime de circa 2 km. Lucrarile au costat aproximativ 1,4 milioane de lei si au fost executate de firma Newamport Compani SRL.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )