Libnet.ro
UNICEF

20:45

Administratorul Silvornamental, retinut pentru fapte de coruptie

România Liberă România Liberă,
Administratorul Silvornamental, retinut pentru fapte de coruptie

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Craiova l-au retinut, pentru 24 ore, pe administratorul S. Silvornamental S. ,Cristian Badea, intrucat este acuzat de folosire sau prezentare cu rea-credinta de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete, inselaciune, fals intelectual, fals in declaratii, informeaza un comunicat remis de DNA. continuă pe România Liberă

Afacerist din Craiova, retinut pentru fraude cu fonduri europene

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Craiova l-au retinut, astazi, pentru 24 de ore, pe Cristian Badea, administratorul Silvornamental SRL, acuzat de fraude cu fonduri europene, inselaciune, precum si participatie improprie la fals intelectual si la fals material in inscrisuri oficiale, intr-un dosar cu un prejudiciu de peste 400. 000 lei.

Subiectiv. Toni Grebla, retinut pentru ca a vrut sa vanda capre

Toni Grebla a aflat astazi ca va fi retinut pentru 24 de ore. Cel mai probabil in cazul sau, DNA va cere arestul la domiciliu, dupa ce a aparut o noua acuzatie: aceea ca ar fi incercat sa vanda niste capr.

Primarul din Beius, trimis in judecata pentru fapte de coruptie

Serviciul Teritorial Oradea l-au trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pe Adrian Nicolae Domocos, primar al municipiului Beius, acuzat de luare de mita, abuz in serviciu, fals intelectual, efectuare.

Primul judecator CCR, Toni Grebla, RETINUT pentru coruptie. Avocatul sau: A incercat sa vanda niste capre. DNA cere arest la domiciliu

Primul judecator CCR, RETINUT de DNA. in urma cu mai bine de o luna, DNA a cerut aviz pentru retinerea lui Toni Grebla, fost senator PSD si apoi judecator CCR. Grebla si-a dat demisia de la CCR imediat dupa ce DNA a cerut aviz pentru retinerea si arestarea sa, ramanand astfel fara imunitate. inalta Curte va decide maine daca il aresteaza la domiciliu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )