Libnet.ro
UNICEF

21:30

ADMITERE FACULTATE 2013 Cele mai cautate facultati din acest an

Adevărul Adevărul,
ADMITERE FACULTATE 2013 Cele mai cautate facultati din acest an

Salariile lunare de pana la 5. 000 de euro oferite de angajatorii din strainatate au atras anul acesta un numar foarte mare de absolventi de Bacalaureat la Universitatea de Petrol si Gaze, Medicina si Geografia. continuă pe Adevărul

ADMITERE FACULTATE 2013 Cele mai cautate facultati

Salariile lunare de pana la 5. 000 de euro oferite de angajatorii din strainatate au atras anul acesta un numar foarte mare de absolventi de Bacalaureat la Universitatea de Petrol si Gaze, Medicina si Geografia.

ADMITERE FACULTATE 2013. S-au afisat rezultatele cu studentii admisi la UPG Ploiesti. Candidatii pot afla daca au intrat la facultate

Admitere Facultate 2013 / Primele liste cu rezultatele admiterii de la UPG Ploiesti au fost afisate la avizierele universitatii, dar si online, pe site-ul Universitatii de Petrol si Gaze.

ADMITERE FACULTATE 2013. Concurenta ca pe vremea lui Ceausescu la Facultatea de Inginerie de Petrol si Gaze de la UPG Ploiesti

Admitere Facultate 2013 / Salariile lunare de mii de euro oferite de angajatorii din strainatate sau de 4. 500 de lei in Romania in domeniul ingineriei de petrol si gaze au actionat anul acesta ca un miraj pentru absolventii de bacalaureat care s-au orientat in numar foarte mare catre Universitatea de Petrol si Gaze din Ploiesti.

ADMITERE FACULTATE 2013 incep inscrierile la facultate. Cum va fi admiterea anul acesta si cum s-ar putea schimba, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Profesori, elevi si politicieni vor discuta luni, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, despre admiterea la facultate de anul acesta si despre propunerea introducerii examenului obligatoriu la admiterea in universitati de anul trecut.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2013 Cele mai bune scoli din Romania

Rezultatele finale ale Evaluarii Nationale EN) din 2013 ne spun ca elevii si profesorii) din Braila Colegiul National Nicolae Balcescu 9,81), Buzau Colegiul National B. Hasdeu . 9,81) si Brasov Colegiul National Andrei Saguna 9,74) sunt cei mai buni din tara. Cum s-a schimbat topul in 2013 fata de 2012.

Cele mai frumoase plaje din Rhodos.

Insula Rhodos ofera cele mai bune plaje de la Marea Egee distinse cu Steagul albastru pentru servicii excelente cu curatenie, intinderi cu nisip fin si ape clare. In partea de vest adie briza calduta perfecta pentru surfing, iar in est te retragi pentru o sesiue lenesa la soare. Ixia Beach este situata la 4 km sud-vest de orasul Rhodos, fiind preferata surferilor care vin aici dupa amiaza cand vantul si valurile le creeaza conditii excelente pentru practicarea acestui sport. Ixia Beach ofera .

Rezultate admitere la liceu 2013 Care sunt specializarile cele mai cautate / Liceele la care au fost admisi elevii cu note mai mici de 5

Rezultatele admiterii la liceu 2013 au adus 271 de elevi cu 10 pe linie la admitere, precum si 827 de elevi cu nota maxima la Evaluarea Nationala. Amintim ca numerosi profesori au avertizat ca subiectele de la Evaluarea Nationala au fost foarte simple anul acesta. Chiar si asa, aproape 34. 000 de elevi au luat note sub 5 la evaluare. Specializarea cu cea mai mare medie de admitere din tara este Matematica-Informatica bilingv: Limba Engleza, de la Colegiul National Sfantul Sava din Bucuresti. Aici, ultima medie de intrare a fost 9.

ADMITERE FACULTATE 2013. inscriere la facultate in 5 minute. Prin Admitere Online

Romania ajunge in randul statelor vestice prin lansarea platformei Admitere Online www. admitereonline. ro), care va gestiona inscrierea online a studentilor la 5 universitati din tara. in premiera pentru Europa de Est, tot procesul de inscriere, pana la primirea raspunsului admis/respins, va avea loc online.

ADMITERE FACULTATE 2013 inscriere online la facultate in 5 minute si in Romania. Cum e in alte state europene

Romania ajunge in randul statelor vestice prin lansarea platformei Admitere Online www. admitereonline. ro), care va gestiona inscrierea online a studentilor la 5 universitati din tara. in premiera pentru Europa de Est, tot procesul de inscriere, pana la primirea raspunsului admis/respins, va avea loc online.

Admitere Facultate 2013. Medicina este cea mai cautata facultate din Brasov

Inscrierile la Universitatea Transilvania au inceput vineri si vor continua pana in 18 iulie. Pana acum cei mai multi tineri, 165, s-au inscris la Medicina. Ei vor sustine examenele in 20 si 21 iulie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2375 seconds )