Libnet.ro
UNICEF

11:15

Adolescent rapit de pe o strada din Targu Jiu. A fost snopit in bataie de doi tineri

Adevărul Adevărul,
Adolescent rapit de pe o strada din Targu Jiu. A fost snopit in bataie de doi tineri

Un adolescent de 16 ani, din Targu Jiu, a fost rapit de pe strada. Acesta a fost bagat intr-o masina si dus in comuna Runcu, unde a fost snopit in bataie de doi tineri, cu varste de 21 si 24 de ani. continuă pe Adevărul

Un nou scandal la Spitalul din Targu Jiu. Este vizat cel mai apreciat medic. M-am saturat de cartonase galbene aratate de amatori impinsi de la spate

Bogdan Niculescu, medic ortoped si sef al Sectiei de Ortopediei din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu, a fost tinta unui atac venit de la o persoana apropiata managerului Spitalului, Gigel Capota.

Un jandarm din Dambovita si-a SNOPIT in BATAIE sotia, de Dragobete. Declaratiile CUTREMURATOARE ale vecinilor

Un jandarm din Dambovita si-a batut sotia de Dragobete, iar acum femeia are un ordin de restrictie impotriva sotului ei. Cei doi au impreuna trei fete, iar in urma agresiunii barbatul a fost nevoit.

Era in fata blocului, pe o strada din Arad si s-a sarutat cu o fata. Dupa cateva minute, era razboi VIDEO

Plansete, tipete, injuraturi, amenintari si zgomote de geamuri sparte. Asta s-a auzit vineri seara, intre blocurile de pe strada Tarafului, din municipiul Arad, unde doua clanuri de romi s-au luat la.

Alexandra se plimba pe o strada din Cluj cand a vazut o batrana cu ceva in mana. S-a apropiat si a ramas masca cand a realizat ce avea sarmana. Ai de mine, domnisoara, ce sa caut io acolo..

O tanara care se plimba in urma cu ceva vreme prin centrul Clujului a avut parte de o intalnire memorabila. A zarit pe strada o batrana dupa care a urmat un dialog memorabil. Doamna Elisabeta vindea.

Un roman din Italia a fost arestat dupa ce si-a batut sotia si fiica

Un roman de 46 de ani din Italia a fost arestatdupa ce si-a batut sotia si fiica in mod repetat. Romanula mai fost arestat de politistii italieni in 2017 si 2018, dupa ce si-a lovit so?.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )