Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alexandra se plimba pe o strada din Cluj cand a vazut o batrana cu ceva in mana. S-a apropiat si a ramas masca cand a realizat ce avea sarmana. Ai de mine, domnisoara, ce sa caut io acolo..

Antena3 Antena3,
 Alexandra se plimba pe o strada din Cluj cand a vazut o batrana cu ceva in mana. S-a apropiat si a ramas masca cand a realizat ce avea sarmana. Ai de mine, domnisoara, ce sa caut io acolo..

O tanara care se plimba in urma cu ceva vreme prin centrul Clujului a avut parte de o intalnire memorabila. A zarit pe strada o batrana dupa care a urmat un dialog memorabil. Doamna Elisabeta vindea. continuă pe Antena3

Se plimba printr-un parc din Sibiu cand a vazut doua eleve facand ceva naucitor. A scos telefonul si a filmat totul. Mars, nu mai comenta! FOTO

O eleva de la Colegiul National Pedagogic Andrei Saguna din Sibiu a fost batuta de o tanara de la Liceul Tehnologic Avram Iancu. Incidentul s-a petrecut luni, dupa orele de curs, in Parcul Cetatii, scrie.

Incendiu puternic la o gradinita din Cluj. Autoritatile intervin de urgenta

Un incendiu a izbucnit, marti seara, pe strada Taietura Turcului, din Cluj-Napoca. Potrivit ISU Cluj, este vorba despre acoperisul unei gradinite, care a luat foc, scrie. stiridecluj. ro Pompierii intervin la f.

Era intr-un autobuz din Timisoara, cand a vazut o doamna bine imbracata discutand cu soferul. Cand a realizat ce s-a intampla, a incremenit. Cine era si ce facea de fapt femeia VIDEO

Imagini absolut naucitoare dintr-un mijloc de transport in comun din Romania. La Timisoara, un autobuz care circula pe linia 33B a fost obligat sa stationeze timp de 15 minute intr-o statie de pe bulevardul.

Ce spune o profesoara universitara din Cluj-Napoca despre simularile de la clasele a VII-a si a XI-a: O masura lipsita de etica din partea Ministerului Educatiei Nationale

O profesoara de la Facultatea de Istorie si Filosofie de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca considera ca organizarea simularilor pentru elevii din clasele a VII-a si a XI-a reprezinta o masura lipsita de etica din partea Ministerului Educatiei Nationale. intr-o postare pe propriul blog, Mihaela Frunza argumenteaza de ce crede acest lucru si spune ca multi dintre elevi vor lua punctaje mici si vor constitui obiectul ridicolului in ochii colegilor, al profesorilor, al parintilor si, cu ajutorul mass-mediei, al societatii.

Auchan isi extinde reteaua de magazine de proximitate prin inaugurarea primului MyAuchan din Cluj

Auchan a inaugurat primul magazin de proximitate MyAuchan din Cluj. Magazinul MyAuchan Vivid se intinde pe cu o suprafata de vanzare de 450 de metri patrati, iar orarul de functionare este de la 7. 30 la 22. 00, de luni pana duminica.

Incendiu puternic la Muzeului Satului din Cluj. Pompierii s-au luptat cu focul aproximativ doua ore

Un incendiu puternic a cuprins cladirea Muzeului Satului din Cluj. Flacarile s-au extins repede fiindca structura era construita din lemn. Pompierii au ajuns la fata locului cu trei autospeciale si s-au.

Magda se afla in tramvaiul 41 din Bucuresti, cand a auzit doua fete vorbind despre relatia uneia dintre ele. Ti se pare ireal!

Magda se afla in tramvaiul 41 din Bucuresti, cand a auzit doua fete vorbind despre relatia uneia dintre ele. Se pare ca aceasta devenise din ce in ce mai serioasa, asa ca tanara se pregatea sa faca un.

Ed Sheeran s-a logodit in secret cu cea mai buna prietena din copilarie. Cand a avut loc ceremonia

Ed Sheeran s-a casatorit in secret cu prietena lui din copilarie, Cherry Seaborn, anul trecut, cu putin inainte de Craciun. Potrivit unei surse apropiate artistului, la eveniment au participat foarte putini.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )