Libnet.ro
UNICEF

08:01

UE a adoptat o noua serie de sanctiuni impotriva Iranului.

România Liberă România Liberă,
UE a adoptat o noua serie de sanctiuni impotriva Iranului.

Uniunea Europeana a decis luni adoptarea de noi sanctiuni impotriva Iranului, intensificand presiunile din cauza programului nuclear, anunta ministrul german de Externe, Guido Westerwelle, scrie Mediafax. Am adoptat o noua serie de sanctiuni pentru a intensifica presiunile si a facilita negocierile, a spus Westerwelle, citat de Reuters. Noile sanctiuni vizeaza sistemul bancar iranian, industria si transporturile maritime. Occidentul si Israelul suspecteaza Iranul ca incearca sa fabrice . continuă pe România Liberă

UE a decis inasprirea masurilor luate impotriva Iranului

Uniunea Europeana a decis sa inaspreasca masurile luate impotriva Iranulu, au anuntat mai multi diplomati europeni. Aceste decizii vizeaza in special tranzactiile cu bancile iraniene dar si comertul cu.

Uniunea Europeana adopta noi sanctiuni impotriva Siriei.

Uniunea Europeana a consolidat din nou, luni, sanctiunile autonome impotriva Siriei lui Bashar al-Assad, fara sa ajunga la o reconciliere cu Rusia, unul dintre principalii aliati ai presedintelui sirian, relateaza AFP, citata de Mediafax. Noua consolidare a sanctiunilor decisa de catre ministrii europeni de Externe, a nouasprezecea de la inceputul crizei siriene in martie 2011, vizeaza inghetarea fondurilor pentru 28 de sustinatori ai presedintelui sirian, precum si interdictii de viza, si .

Uniunea Europeana adopta noi sanctiuni impotriva Siriei. Vezi care sunt

Uniunea Europeana a consolidat din nou, luni, sanctiunile autonome impotriva Siriei, sub regimul lui Bashar al-Assad, fara sa ajunga insa la o reconciliere cu Rusia, unul dintre principalii aliati ai.

Ambasadorii UE au cazut de acord cu privire la consolidarea sanctiunilor impotriva Iranului.

Ambasadorii Uniunii Europene au cazut de acord, vineri, sa consolideze sanctiunile impotriva Iranului, mai ales in privinta comertului, tranzactiilor financiare cu bancile iraniene si importului de gaze, potrivit unor diplomati citati de AFP, scrie Mediafax. Acest nou pachet de sanctiuni, care formeaza potrivit unui diplomat european un ansamblu foarte robust, urmeaza sa fie aprobat luni de catre ministrii de Externe. UE va decide mai ales sa loveasca pentru prima data sectorul .

Premiul Nobel pentru Pace din acest an a fost obtinut de Uniunea Europeana

Premiul Nobel pentru Pace pentru anul 2012 a fost obtinut de catre Uniunea Europeana. Anuntul a fost facut vineri si a fost transmis live pe site-ul nobelprize. org. UE si stramosii sai au contribuit de.

Uniunea Europeana a interzis importul de gaze naturale din Iran

Guido Westerwelle, ministrul de Externe al Germaniei, a declarat ca Uniunea Europeana a interzis importul de gaze naturale din Iran in tarile sale, incercand in acest fel sa forteze mana Teheranului in.

Hillary Clinton a felicitat Uniunea Europeana pentru premiul Nobel pentru Pace.

Secretarul de Stat american, Hillary Clinton, a felicitat vineri Uniunea Europeana pentru premiul Nobel pentru Pace care i-a fost acordat, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Este remarcabil sa vezi cum Europa secolului XXI este unita si pasnica, iar acest fapt nu este rezultatul unei coincidente, a declarat la Washington sefa diplomatiei americane. Premiul a fost acordat gratie activitatii asidue si devotamentului liderilor si cetatenilor din toata Europa, a adaugat Hillary .

Uniunea Europeana, printre favoritii la castigarea premiului Nobel pentru Pace.

Uniunea Europeana, in pofida crizei pe care o traverseaza, si militantii pentru drepturile omului in Europa de Est se numara printre favoritii premiului Nobel pentru Pace, care va fi decernat vineri la Oslo, relateaza AFP, citata de Mediafax. In acest an, un total de 231 de persoane si organizatii au intrat in cursa pentru prestigiosul premiu, intr-o editie care parea extrem de deschisa, pana in momentul in care televiziunea publica norvegiana NRK, in general bine informata, a facut din UE .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )