Libnet.ro
UNICEF

21:15

Adrian Candu: Vom gestiona situatia din Transnistria prin dialog, inclusiv cu Kremlinul.

România Liberă România Liberă,
Adrian Candu: Vom gestiona situatia din Transnistria prin dialog, inclusiv cu Kremlinul.

Vicepresedintele Parlamentului din Republica Moldova, Adrian Candu, a declarat, marti, la Bucuresti, ca noua situatie din Transnistria, data de declaratia presedintelui asa-zisului Soviet Suprem, va fi gestionata doar prin dialog, inclusiv cu Kremlinul, informeaza Mediafax. Vom gestiona situatia doar prin dialog, prin consultari atat cu partenerii de dezvoltare ai Republicii Moldova la nivelul UE si la nivel global si de ce nu chiar si prin dialog cu Kremlinul, prin dialog cu Rusia, . continuă pe România Liberă

Radu Tudor: Romania ar trebui sa aiba rapid o oferta pentru cetatenii romani din Transnistria

Romania ar trebui sa aiba rapid o oferta pentru cetatenii romani din Transnistria, a declarat jurnalistul Radu Tudor, in editia de marti a emisiunii La ordinea zilei, comentand astfel intentia.

intalnire tete-a-tete intre presedintii Traian Basescu si Nicolae Timofti intr-un hotel din centrul Iasiului. Cei doi sefi de stat dezbat situatia din Transnistria

Presedintii Romaniei si Republicii Moldova, Traian Basescu si Nicolae Timofti, se intalnesc la Iasi miercuri, 19 martie, pentru a dezbate situatia din Transnistria, provincie a carei administratie a cerut alipirea la Federatia Rusa.

Regimul separatist din Transnistria da un pas inapoi in ceea ce priveste soarta Liceului ...

Autoritatile transnistrene au anuntat ca sunt dispuse sa restituie tot ce au confiscat profesorului Ion Iovcev, director al Liceului Lucian Blaga din Tiraspol. Este vorba despre banii, masina, stampila liceului, dar si alte obiecte care au fost ridicate in ziua de 5 februarie, atunci cand profesorul Iovcev si contabila scolii au fost sechestrati timp de mai multe ore in satul Parcani, la asa-zisa granita intre Republica Moldova si zona separatista din stanga Nistrului. Reprezentantii politici .

Situatia din Ucraina nu poate avea niciun impact pozitiv

Ca partener comercial al Ucrainei, mediul de afaceri din tara noastra nu poate fi afectat decat in mod negativ de situatia incerta din tara vecina, ne-a spus Mihai Ionescu, secretar general al Asociatiei Nationale a Exportatorilor si Importatorilor din Romania ANEIR).

Vicepresedintele american Joe Biden se afla la Varsovia pentru consultari referitoare la situatia din Ucraina

Vicepresedintele Statelor Unite, Joe Biden, a sosit marti la Varsovia, pentru consultari pe tema situatiei din Ucraina. El urmeaza sa discute cu premierul Donald Tusk si cu presedintele Bronislaw Komorowski evenimentele din Ucraina si alte dosare regionale.

Situatia din Ucraina continua sa traga in jos pietele actiunilor

Actiunile societatilor listate la bursele din Europa au urmat un curs descendent vineri, investitorii asteptand referendumul privind desprinderea peninsulei Crimeea de Ucraina.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )