Libnet.ro
UNICEF

18:00

Dr. Adrian Marinescu raspunde la cele mai frecvente intrebari legate de vaccinarea impotriva COVID-19. De ce imunitatea naturala nu imi da perioada de protectie pe care mi-o da un vaccin realizat in laborator?

Hotnews Hotnews,
 Dr. Adrian Marinescu raspunde la cele mai frecvente intrebari legate de vaccinarea impotriva COVID-19. De ce imunitatea naturala nu imi da perioada de protectie pe care mi-o da un vaccin realizat in laborator?

De ce este important sa ne vaccinam? Cum functioneaza un vaccin? Exista vreun risc de alterare al ADN-ului uman? Dr. Adrian Marinescu, medic primar boli infectioase, a raspuns la cele mai frecvente intrebari legate de vaccinarea impotriva COVID-19, explicand contraindicatiile si reactiile adverse si ce diferente exista intre imunitatea naturala si cea obtinuta prin vaccin, in cadrul webinarului MedLife despre vaccinare. continuă pe Hotnews

Raspunsurile medicilor la cele mai frecvente intrebari despre vaccinul anti-COVID

Imunizarea fata de virusul SARS-CoV-2 prin vaccin dureaza pana la 8 luni, iar pacientii care sufera de boli cordio-vasculre, pulmonare, endocrine, precum cei diagnosticati cu diabet sau obezitate sunt incurajati sa se vaccineze, arata medicii de specialitate.

Poti face COVID-19 de la vaccin? Vaccinarea modifica ADN-ul? - Raspunsuri la cele mai frecvente intrebari despre vaccinul anti-COVID

Vaccinurile impotriva COVID-19 folosite in Romania si in Uniunea Europeana, produse de Pfizer-BioNTech si Moderna, nu contin virusul SARS-CoV-2. Prin urmare, vaccinarea nu poate determina infectarea cu noul coronavirus si aparitia COVID-19, arata Observatorul Roman de Sanatate si Misreport, care desfasoara o campanie de informare incurajata de Ministerul Sanatatii.

WEBINAR MEDLIFE: Despre vaccinarea COVID-19 cu dr. Adrian Marinescu, luni, de la 13:30

Vaccinarea impotriva COVID19 aduce cu ea o serie de intrebari si nelamuriri din partea pacientilor, asa ca MedLife vine cu mai multe informatii esentiale intr-un webinar cu dr. Adrian Marinescu, medic primar boli infectioase. Se vor aborda subiecte precum importanta vaccinarii impotriva COVID-19, despre cum functioneaza, in general, un vaccin, ce categorii de vaccinuri sunt in curs de evaluare si autorizare, dar si cat de sigure sunt acestea, despre reactiile adverse ale vaccinurilor autorizate, persoanele care nu se pot vaccina si multe alte detalii.

Medicul Adrian Marinescu, vaccinat cu a doua doza anti-covid-19. Surpriza: cine l-a intepat

Medicul Adrian Marinescu s-a vaccinat cu a doua doza de vaccin anti-coronavirus, la Institutul Matei Bals din Bucuresti. Cel care i-a administray a doua doza a serului de la Pfizer a fost chiar profesorul Adrian Streinu-Cercel, potrivit alphanews. ro. Medicul Adrian Marinescu, vaccinat cu a doua doza anti-covid-19 Tot Adrian Marinescu, medic infectionist la Matei Bals, .

EXCLUSIV Cand ar putea sa fie eliminata obligativitatea purtarii mastii. Ce parere are dr. Adrian Marinescu despre scenariul controversat prezentat de catre dr. Streinu-Cercel

Medicul Adrian Streinu-Cercel a starnit un val de comentarii negative in mediul virtual, dupa ce a declarat ca masca va ramane obligatoriu de purtat pana in anul 2023 in Romania. Adrian Marinescu insa,.

EXCLUSIV Dr. Adrian Marinescu: Informatiile cu privire la efectele adverse pe termen lung ale vaccinului nu au sustinere stiintifica

Medicul Adrian Marinescu ii provoaca pe cei care acuza in spatiul public vaccinurile anti-COVID-19 de anumite vicii ascunse, cu efecte severe pe termen lung, sa probeze afirmatiile. Cei care fac anumite .

Cele mai mari greseli pe care le facem atunci cand ne spalam pe dinti

Periajul zilnic al dintilor este foarte important pentru mentinerea sanatatii orale. Exista insa o serie de greseli pe care le putem face atunci cand ne spalam pe dinti. Greseli de multe ori involuntare care pe termen lung ne pot dauna. Medicul stomatolog Adrian Mina ne dezvaluie care sunt acestea.

Premiera: Putin peste 150 de cazuri noi de COVID-19 in Bucuresti Cluj, cele mai multe imbolnaviri raportate in ultima zi Topul judetelor

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 237 - au fost raportate in ultimele 24 de ore in judetul Cluj, in timp ce in Bucuresti au fost raportate doar 153 de imbolnaviri, de 7 ori mai putin fata de o zi de luni, cand este raportat un numar mic de cazuri, fiind facute mai putine teste. Capitala are, contant, peste 900 de cazuri noi, cele mai multe, la nivel national.

Cele mai periculoase tipuri de tigari ce au aflat expertii in sanatate

Din pacate, o mare parte a populatiei se confrunta cu vicii. Tigarile sunt cele mai cunoscute atunci cand aducem in discutie acest subiect, impreuna cu alcoolul. Desigur, suntem constienti cat de daunator poate fi tutunul, dar cu toate acestea, inca il consumam. Dar stii ce se afla in tigari cu adevarat si care sunt cele .

Cele mai mari conturi de Instagram din Romania. Cine le are si cat pot castiga cu o singura postare

Instagramul este una dintre cele mai utilizate platforme de online, alaturi de Facebook si Youtube. Acestea sunt utilizate de aproape toata lumea, dar si de catre vedete, care, se pare ca incaseaza si bani de pe urma postarilor. Iata care sunt cele mai mari conturi de Instagram din Romania si cat costa o postare. Cele .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )