Libnet.ro
UNICEF

17:30

Adrian Mutu, dorit la Steaua

Antena3 Antena3,
Adrian Mutu, dorit la Steaua

Dupa ce a rezolvat transferul lui Ciprian Marica, Steaua este pe cale sa dea inca o lovitura de imagine prin aducerea lui Adrian Mutu, scrie ziare. com. Atacantul in varsta de 37 de ani a fost propus, joi, Stelei, de. continuă pe Antena3

Adrian Mutu la Steaua? Ana Maria Prodan: Ar fi ceva...

Adrian Mutu are sansa ca, la 37 ani, sa dea ultima lovitura a carierei si sa ajunga la Steaua pentru a forta convocarea la EURO 2016.

Probleme mari pentru Adrian Mutu dupa casatoria din Cuba

Vestea ca, de Revelion, Adrian Mutu a luat-o de sotie pe frumoasa lui iubita, Sandra Bachici, pe o plaja cubaneza, a luat prin surprindere intreaga suflare mondena si a provocat, probabil, multe lacrimi in.

Imagini de la nunta lui Adrian Mutu! Briliantul s-a insurat pe o plaja exotica din Cuba

Dupa Alexandra Dinu si Consuelo, Adrian Mutu a dus-o la ofiterul starii civile si pe Sandra. Adrian si iubita lui au plecat in Cuba, in vacanta de iarna. Nu doar sa se distreze si sa se relaxeze, ci sa se.

Cum arata copiii lui Adrian Mutu din casniciile anterioare

Adrian Mutu s-a casatorit, la inceputul anului, cu Sandra Bachici, pe o plaja din Cuba. Fotbalistul a trecut pana acum prin doua alte casnicii. Iata cat de mari au crescut copiii sai, din mariajele cu Alexandra Dinu si Consuelo Matos.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )