Libnet.ro
UNICEF

18:15

Adrian Mutu: Era pacat sa pierdem calificarea cu doua penalty-uri inventate

Online Sport Online Sport,
Adrian Mutu: Era pacat sa pierdem calificarea cu doua penalty-uri inventate

Selectionerul nationalei de tineret a vorbit la cald despre meciul cu Danemarca si calificarea la Campionatul European de tineret. continuă pe Online Sport

Adrian Mutu: Baietii au aratat ca joaca fotbal, am dominat Danemarca de la cap la coada Cui i-a dedicat selectionerul calificarea la EURO

Selectionerul Adrian Mutu i-a dedicat mamei sale calificarea nationalei de tineret la turneul final al Campionatul European din 2021. Acesta a afirmat ca jucatorii au facut o partida foarte buna impotriva danezilor si ca regreta ca fanii nu s-au putut bucura alaturi de echipa.

Adrian Mutu: Pentru a castiga cu Danemarca este nevoie sa fim aproape perfecti

Selectionerul echipei nationale de tineret a Romaniei, Adrian Mutu, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa online, ca jucatorii sai trebuie sa fie aproape perfecti pentru a castiga impotriva reprezentativei Danemarcei meciul decisiv pentru calificarea la Campionatul European de fotbal Under 21 de anul viitor.

Schimbari majore la nationala Romaniei U21, pentru meciul decisiv cu Danemarca. Adrian Mutu risca totul

Adi Mutu risca totul pentru meciul decisiv cu Danemarca, pentru calificarea la europeanul de tineret. Pentru partida de marti, care va incepe la 20:30, selectionerul U21 a compus o echipa.

EXCLUSIV Fostul selectioner al nationalei U21, mesaj pretios pentru Adrian Mutu. Ce le-a cerut jucatorilor inainte de Romania-Danemarca!

Daniel Isaila va urmari cu interes meciul anului pentru echipa nationala de fotbal sub 21 de ani. Fostul selectioner al nationalei U21 ne-a oferit declaratii in exclusivitate inainte de meciul Romania-Danemarca. Este considerat de multi specialisti ai fenomenului unul dintre creatorii echipei care se califica la Europenele din 2019. Din aceasta postura, fostul selectioner al .

Romania U21, calificare cu mari emotii la EURO! Adrian Mutu a intrat in istorie!

Tricolorii vor juca pentru a doua oara consecutiv la turneul final al Campionatului European de tineret, dupa ce a remizat, marti, la Ploiesti, scor 1-1 0-0), cu Danemarca.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )