Libnet.ro
UNICEF

15:45

Adrian Nastase cere Tribunalului eliminarea din pedeapsa sa a celor sase zile petrecute la Floreasca

B1 B1,
Adrian Nastase cere Tribunalului eliminarea din pedeapsa sa a celor sase zile petrecute la Floreasca

Adrian Nastase cere instantei eliminarea a catorva zile din pedeapsa sa. Avocatii lui au depus la Tribunalul Bucuresti o contestatie la executare, prin care le solicita judecatorilor scaderea din pedeapsa a. continuă pe B1

Adrian Nastase cere Tribunalului eliminarea din pedeapsa sa a celor sase zile petrecute la ...

Fostul premier al Romaniei, Adrian Nastase, cere Tribunalului Bucuresti, eliminarea din condamnarea sa definitiva a celor sase zile in care a fost internat la Spitalul Floreasca, ca urmare a tentativei de suicid, pe motiv ca el era arestat, sederea in unitatea spitaliceasca fiind sub paza, potrivit Mediafax. Prin avocatii sai, Adrian Nastase a inaintat, luni, o contestatie la executare, la Tribunalul Bucuresti prin care cere computarea scadere a perioadei de arest preventiv din timpul .

Adrian Nastase cere Tribunalului eliminarea din pedeapsa sa a celor sase zile petrecute la Floreasca

Fostul premier al Romaniei, Adrian Nastase, cere Tribunalului Bucuresti eliminarea din condamnarea sa definitiva a celor sase zile in care a fost internat la Spitalul Floreasca, ca urmare a tentativei de suicid, pe.

Adrian Nastase cere sa i se scada din pedeapsa cele sase zile petrecute la Spitalul Floreasca

Fostul premier al Romaniei, Adrian Nastase, cere Tribunalului Bucuresti, eliminarea din condamnarea sa definitiva a celor sase zile in care a fost internat la Spitalul Floreasca, ca urmare a tentativei de suicid, pe motiv ca el era arestat, sederea in unitatea spitaliceasca fiind sub paza.

Radu Banciu: Adrian Nastase a invatat un nou cuvant, fraier. Fraieri am fost noi ca te-am suportat atat, tu stai la puscarie bine-mersi

Jurnalistul Radu Banciu a comentat duminica seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, cea mai recenta postare pe blog a lui Adrian Nastase, care analizeaza situatia economica din Uniunea.

Adrian Tutu lanseaza primul clip din cariera Cum ar fi? feat. Nicola |VIDEO

Adrian Tutu, castigatorul primului sezon Romanii au Talent, lanseaza primul videoclip din cariera la piesa Cum ar fi?, o colaboare cu indragita cantareataNicola. Piesa este o compozitie a lui Boier Bibescu, avand textul scris de Adrian Tutu si este prima de pe albumul care urmeaza sa fie lansat in decursul acestui an. Lucrez de mai [.

Nati Meir cere Tribunalului Bucuresti sa fie eliberat din arest.

Fostul deputat Nati Meir vrea sa fie cercetat in libertate in dosarul in care este acuzat ca a inselat mai multe persoane cu locuri de munca in Israel, cererea lui de liberare provizorie sub control judiciar urmand sa fie judecata marti, de Tribunalul Bucuresti, potrivit Mediafax. Citeste si: Nati Mier, reclamat la Politie de alte 25 de persoane pentru inselaciune In 27 august, Nati Meir a cerut Judecatoriei Sectorului 1 sa fie eliberat din arest sub control judiciar, solicitarea fiind .

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )