Libnet.ro
UNICEF

00:07

Adrian Nastase, despre cea mai frumoasa amintire pe care o are cu Regele Mihai

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase, despre cea mai frumoasa amintire pe care o are cu Regele Mihai

Adrian Nastase si-a exprimat pe blogul sau regretul dupa disparitia Regelui Mihai. Fostul premier dezvaluie care este cea mai frumoasa amintire pe care o are cu Majestatea Sa. Cu moartea sa, se. continuă pe Antena3

SCANDALUL din fata Guvernului: LEGATURA NESTIUTA pana acum dintre fiul lui Adrian Nastase si BATAIA din Piata Victoriei(VIDEO)

Protestatarul care s-a batut in Piata Victoriei sambata dimineata nu este la primul conflict public. La lansarea cartii lui Dan Voiculescu de la targul de carte Gaudeamus, Sandi Matei a avut o al.

Cea mai tanara regina din lume. Este uimitor de frumoasa!

Stiai ca cea mai tanara regina din lume are doar 27 de ani? Este vorba de Jetsun Pema Wangchuck, Regina Buthanului, care se afla la tron inca de la 21 de ani si are un baietel adorabil de un an.

Cea mai puternica rugaciune pe care trebuie sa o rostesti de Sfantul Nicolae

Sfantului Ierarh Nicolae este cinstit de Biserica Ortodoxa la data de 6 decembrie. Pe 6 decembrie, este bine sa rostesti rugaciunea catre Sfantul Nicolae, despre care se spune ca aduce pace si lini?.

Firea, dupa ce Tudose a spus ca decizia organizarii targului de Craciun in Piata Victoriei nu e cea mai inspirata: Domnul prim-ministru m-a admonestat public, e o maniera necolegiala de a-si comunica opinia

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a criticat sambata, la Antena 3, modul in care premierul Tudose a reactionat in legatura cu organizarea targului de sarbatori in Piata Victoriei, despre care a spus ca nu este cea mai inspirata decizie, considerand ca a fost o maniera incorecta si necolegiala, relateaza News. ro. Edilul a adaugat ca premierul ar trebui sa inteleaga faptul ca trebuie sa comunice direct cu colegii sai de partid, nu prin insinuari in presa. Ea a confirmat indirect si continutul unor stenograme aparute in presa continand un schimb de replici dur intre ea si premier pe tema targului de Craciun.

James Sawyer, expert la cea mai mare firma de consultanta in risc politic din lume: Liviu Dragnea poarta o batalie pierduta cu justitia

Expert la Eurasia Group, cea mai mare firma de consultanta in risc politic din lume, britanicul James Sawyer a acordat un interviu pentru Adevarul despre situatia politica din Romania.

Madalina Ghenea, cea mai mare dorinta: sa o vada parintii la cinema

Madalina Ghenea declara ca cea mai mare dorinta a sa, pe care inca nu a realizat-o, este ca parintii ei sa o vada la cinema intr-un film in care joaca. Iata ce spune vedeta.

Imnul Romaniei a rasunat in cea mai cunoscuta sala de spectacole din lume

De Ziua Nationala a Romaniei, imnul tarii a rasunat in cea mai cunoscuta sala de spectacole din lume, la Viena. Imnul a fost intonat in cadrul unui concert organizat de Institul Cultural.

Zeci de proiectile din al doilea razboi mondial, gasite in Timis de catre mai multi muncitori care sapau un sant

Zeci de proiectile care dateaza din timpul celui de-al doilea razboi mondial au fost gasite de mai multi muncitori care sapau un sant in satul Cheglevici din comuna Dudestii Noi, judetul Timis, munitia fiind preluata de ISU Timis pentru a fi distrusa, relateaza News. ro.

Adrian Vasilescu, despre nivelul maxim pe care-l va atinge ROBOR: Nu va depasi 2,75%

Consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu, a explicat pentru Adevarul ca indicele ROBOR la 3 luni nu va depasi valoarea de 2,75%, cat este indicele Lombard folosit pentru imprumuturile de urgenta dintre banci. Unii spun ca indicele Robor va ajunge la 5. E o tampenie, a spus Vasilescu.

Si pe Ceausescu l-au sfatuit unii sa faca miting - reactia deputatului PSD Adrian Solomon despre marele miting PSD

Deputatul PSD Adrian Solomon Vaslui) s-a aratat neincrezator fata de solutia unui mare miting PSD impotriva statului paralel. Si pe Ceausescu l-au sfatuit unii sa faca miting, a declarat luni Solomon cand a fost intrebat de ziaristi care va fi contributia sa la mitingul organizat de partidul de guvernamant.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2488 seconds )