Libnet.ro
UNICEF

19:46

Adrian Nastase, despre urmarirea penala a lui Ion Iliescu: E presiune publica si CEDO

Adevărul Adevărul,
Adrian Nastase, despre urmarirea penala a lui Ion Iliescu: E presiune publica si CEDO

Fostul premier Adrian Nastase a declarat, miercuri, la Targoviste, intrebat cum comenteaza punerea sub acuzare a lui Ion Iliescu in dosarul Mineriada, ca trebuie asteptat deznodamantul, care vor fi concluziile procurorilor si, daca va fi cazul, concluziile judecatorilor. continuă pe Adevărul

Adrian Nastase, despre punerea lui Iliescu sub acuzare in dosarul Mineriadei: Nu am urmarit stirile

Fostul premier, Adrian Nastase nu a dorit sa comenteze punerea sub acuzare a lui Ion Iliescu in dosarul Mienriadei. Seful Guvernului din ultimul mandat de presedinte al lui Iliescu a spus ca nu a urmarit stirile si nu stie ce se intampla.

Adrian Nastase, despre urmarirea penala a lui Iliescu: Nu cunosc dosarul mineriadei

Fostul premier Adrian Nastase a spus, miercuri, intrebat in legatura cu acuzatiile de infractiuni contra umanitatii aduse lui Ion Iliescu pentru mineriada din iunie 1990, ca nu comenteaza, pe motiv ca nu.

Primele reactii ale politicienilor, dupa punerea sub acuzare a lui Ion Iliescu in dosarul Mineriadei

Dupa punerea sub acuzare a lui Ion Iliescu si Virgil Magureanu in dosarul Mineriadei, unele dintre personajele imporante ale vietii publice si politice din timpul Mineriadei au refuzat sa comenteze stirea. Petre Roman, Adrian Nastase, Emil Constantinescu sau Mircea Ionescu Quintus, toti s-au abtinut sa faca declaratii privind decizia procurorilor Parchetului General.

Ion Iliescu nu mai face parte din conducerea PSD. Liviu Dragnea: Poate sa vina oricand

Ion Iliescu nu mai face parte din Biroul Permanent National al PSD incepand de duminica, atunci cand Congresul Extraordinar a validat cateva modificari la statut prin care BPN se restrange inclusiv prin eliminarea presedintelui de onoare din aceasta structura de conducere centrala. Liviu Dragnea a declarat luni, dupa prima sedinta a noului BPN, ca era necesar ca Iliescu sa fie scos din acest formalism, precizand ca fostul presedinte poate participa oricand la sedinte si sa transmita ceea ce simte. Aceasta modificare inseamna insa ca Iliescu nu va mai avea drept de vot in cadrul BPN, asa cum s-a intamplat pana acum.

De ce este importanta judecarea lui Ion Iliescu pentru mineriada din 90, chiar si dupa 25 de ani

Punerea sub acuzare a fostului presedinte, Ion Iliescu, reprezinta primul pas inainte de trimiterea in judecata. Vor mai trece cativa ani pana la o sentinta definitiva. Daca vom ajunge aici, Romania se va putea desparti in sfarsit de un moment tenebros din istoria ei recenta: mineriada din 13 - 15 iunie 1990, soldata cu patru morti si aproape o mie de raniti. Nu putem merge mai departe ca natie lasand trecutul in ceata iar pe vinovati liberi sa intre in istorie ca niste eroi care au salvat democratia sau, in cel mai bun caz, cu statut incert.

Dupa Ion Iliescu urmeaza la rand si Monica Macovei

Decizia de inculpare a tartorului mineriadei din iunie 1990, Ion Iliescu, nu reprezinta o noutate pentru autorul acestor randuri.

Mineriada a ajuns la capul ei: Ion Iliescu

Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, a fost chemat ieri dimineata la Parchetul General ca sa i se aduca la cunostinta ca are calitatea de suspect pentru savarsirea de infractiuni contra umanitatii in dosarul Mineriadei din 1990.

Dosarul Mineriada: Ion Iliescu, urmarit penal pentru infractiuni contra umanitatii

Fostul presedinte Ion Iliescu este urmarit penal in dosarul mineriadei din iunie 1990, pentru infractiuni contra umanitatii, respectiv reprimarea violenta a manifestatiei din Piata Univeristatii, urmata de moartea a patru persoane si ranirea altor.

Fostul presedinte Ion Iliescu, acuzat oficial de infractiuni contra umanitatii in dosarul Mineriadei

Fostul presedinte Ion Iliescu este acuzat oficial de infractiuni contra umanitatii in dosarul Mineriadei din 1990. El s-a prezentat miercuri la Parchetul General, pentru a fi reaudiat in acest caz. A stat de vorba cu anchetatorii o ora. La Parchetul General a ajuns miercuri si Virgil Magureanu. in perioada urmatoare vor mai fi audiati si fostul premier Petre Roman, dar si Victor Atanasie Stanculeanu.

Ion Iliescu, executat de propriul partid in cel mai curat stil bolsevic

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a fost exclus de catre tovarasii sai din toate forurile de decizie ale partidului, dupa o metoda care trebuie ca-i aduce aminte de tineretile sale revolutionare: pe tacute si cu zambetul pe buze.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )