Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ion Iliescu nu mai face parte din conducerea PSD. Liviu Dragnea: Poate sa vina oricand

Hotnews Hotnews,
 Ion Iliescu nu mai face parte din conducerea PSD. Liviu Dragnea: Poate sa vina oricand

Ion Iliescu nu mai face parte din Biroul Permanent National al PSD incepand de duminica, atunci cand Congresul Extraordinar a validat cateva modificari la statut prin care BPN se restrange inclusiv prin eliminarea presedintelui de onoare din aceasta structura de conducere centrala. Liviu Dragnea a declarat luni, dupa prima sedinta a noului BPN, ca era necesar ca Iliescu sa fie scos din acest formalism, precizand ca fostul presedinte poate participa oricand la sedinte si sa transmita ceea ce simte. Aceasta modificare inseamna insa ca Iliescu nu va mai avea drept de vot in cadrul BPN, asa cum s-a intamplat pana acum. continuă pe Hotnews

Prima sedinta a PSD cu noua conducere. Marian Oprisan a venit la sediul PSD, desi nu mai este membru in Biroul Permanent

Social-democratii se reunesc, astazi, in Biroul Permanent National, cel mai restrans for de conducere, a carui membri au fost alesi ieri la Congresul PSD. Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, s-a prezentat la sedinta BPN, desi nu mai face parte din conducerea PSD incepand de ieri.

Viktor Orban: Islamul nu a facut niciodata parte din Europa

Premierul ungar, Viktor Orban, si-a aparat postura inflexibila impotriva refugiatilor, dintre care majoritatea sunt musulmani, spunand intr-un interviu ca islamul nu a facut niciodata parte din Europa, informeaza agentia de presa AFP in.

Ion Iliescu, executat de propriul partid in cel mai curat stil bolsevic

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a fost exclus de catre tovarasii sai din toate forurile de decizie ale partidului, dupa o metoda care trebuie ca-i aduce aminte de tineretile sale revolutionare: pe tacute si cu zambetul pe buze.

Ion Iliescu: Liderii PSD au o slaba legatura cu intelectualii, e un semnal prost

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, le-a reprosat liderilor social-democrati ca au o slaba legatura cu mediul intelectual, apreciind ca acest lucru este un semnal prost in societate.

Moment de reculegere pentru victimele comunismului la Congresul PSD. Ion Iliescu, ridicat in picioare de Dragnea pentru o despartire de trecut

In aceeasi Sala a Palatului unde Partidul Comunist Roman isi tinea congresele, peste 4. 000 de pesedisti din intreaga tara s-au ridicat in picioare, pentru maxim 5 secunde, la solicitarea presedintelui lor Liviu Dragnea, pentru a comemora intr-un moment de reculegere victimele dictaturii comuniste. De pe locul sau din primul rand, Ion Iliescu, presedintele de onoare al partidului, s-a ridicat cateva secunde in picioare, imediat dupa ce Dragnea, in discursul sau de la Congres, a afirmat inclusiv ca PSD nu si-a asumat greselile de dupa Revolutie, cum ar fi victimele violentelor din Piata Universitatii.

Dreapta populista elvetiana UDC este considerat cel mai mare partid din Confederatia Helvetica

Dreapta populista elvetiana UDC, anti-imigratie si anti-Uniunea Europeana, a inregistrat duminica un progres spectaculos in alegerile parlamentare, iesind intarita din acest scrutin ca cel mai mare partid din Confederatia Helvetica, noteaza Reuters si AFP.

Cei mai generosi oameni din lume. Ce donatii fac miliardarii lumii

Unul dintre principiile de baza lui Andrew Carnegie era ca nici un om nu poate deveni bogat pana nu ii imbogateste pe altii. Un om care moare bogat, moare dezonorat. Urmand exemplul filantropului, unii dintre cei mai bogati oameni din.

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului Real Madrid

Internationalul portughez Cristiano Ronaldo, autorul unui gol, sambata, la meciul cu Levante, scor 3-0, a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului Real Madrid, el avand 324 de reusite, informeaza cotidianul As, citat de Mediafax.

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului Real Madrid

Internationalul portughez Cristiano Ronaldo, autorul unui gol, sambata, la meciul cu Levante, scor 3-0, a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului Real Madrid, el avand 324 de reusite, informeaza cotidianul As.

Turistii au decis: acesta este cel mai bun restaurant din lume, aflat la 2.827 km de Romania

La 2. 827 km de Romania, intr-un orasel din nordul Spaniei, puteti descoperi cel mai bun restaurant din lume, Martin Berasategui, potrivit alegerilor facute de turisti intr-un top TripAdvisor .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )