Libnet.ro
UNICEF

00:07

Adrian Nastase, despre urmarirea penala a lui Iliescu: Nu cunosc dosarul mineriadei

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase, despre urmarirea penala a lui Iliescu: Nu cunosc dosarul mineriadei

Fostul premier Adrian Nastase a spus, miercuri, intrebat in legatura cu acuzatiile de infractiuni contra umanitatii aduse lui Ion Iliescu pentru mineriada din iunie 1990, ca nu comenteaza, pe motiv ca nu. continuă pe Antena3

Adrian Nastase, despre punerea lui Iliescu sub acuzare in dosarul Mineriadei: Nu am urmarit stirile

Fostul premier, Adrian Nastase nu a dorit sa comenteze punerea sub acuzare a lui Ion Iliescu in dosarul Mienriadei. Seful Guvernului din ultimul mandat de presedinte al lui Iliescu a spus ca nu a urmarit stirile si nu stie ce se intampla.

Adrian Nastase sustine o conferinta la Unversitatea Valahia din Targoviste

Universitatea Valahia orgeanizeaza conferinta Drept International sau suveranitate sustinuta de Prof. dr. Adrian NASTASE. Evenimentul are loc, miercuri, 21 octombrie 2015, ora 15. 00, la Amfiteatrul Institutului de Cercetare Stiintifica si Tehnologica Multidisciplinara din Aleea Sinaia, nr.

Adrian Nastase critica tema Reformei din PSD

Adrian Nastase, fostul premier al Romaniei, critica, intr-o postare pe blogul personal, tendinta liderilor PSD de a aduce in discutie tema reformei de cate ori se schimba conducerea formatiunii politice.

Adrian Nastase, atac la Dragnea: Nu am fost la Congresul PSD pentru ca nu am fost invitat. Unii din PSD cred ca reforma inseamna sa te ocupi de trecut

Fostul premier Adrian Nastase spune ca nu a participat la Congresul PSD, desfasurat ieri la Sala Palatului, pentru ca nu a fost invitat. Fostul lider al PSD a criticat planul de reforma a lui Liviu Dragnea, noul presedinte al partidului, care vizeaza inlaturarea etichetelor care tin de trecutul PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )