Libnet.ro
UNICEF

18:15

Adrian Nastase: USL trece printr-o perioada complicata. Interesele sunt divergente

Adevărul Adevărul,
Adrian Nastase: USL trece printr-o perioada complicata. Interesele sunt divergente

Adrian Nastase afirma ca USL trece printr-o perioada complicata, intrucat interesele sunt divergente si ca e nevoie de dialog in interior, apreciind ca declaratiile lui Sorin Rosca Stanescu nu au fost extrem de dramatice. continuă pe Adevărul

Nastase: USL trece printr-o perioada complicata, interesele sunt divergente.

Adrian Nastase afirma ca USL trece printr-o perioada complicata, intrucat interesele sunt divergente si ca e nevoie de dialog in interior, apreciind ca declaratiile lui Sorin Rosca Stanescu nu au fost extrem de dramatice, informeaza Mediafax. Adrian Nastase a declarat, joi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Reghin, unde si-a lansat doua volume, ca USL trece printr-o perioada complicata, intrucat partidele componente au proiecte diferite pentru anul 2014, cand au loc alegeri .

Adrian Nastase: In ceea ce priveste viitorul USL dupa 2014, sunt sceptic ca aceasta formula va continua

Fostul premier social-democrat Adrian Nastase a declarat joi seara, la Reghin, dupa lansarea volumelor din seria 'Blog'n roll' si 'Exercitii de libertate', ca este sceptic ca Uniunea Social Liberala va continua dupa 2014 in formula actuala, scrie Agerpres.

Marturie a lui Adrian Nastase din perioada din penitenciar: Un meci de fotbal te conecteaza cu lumea de afara

Fostul premier Adrian Nastase, fan declarat al echipei de fotbal Dinamo, a vorbit, recent, intr-un interviu, despre cum urmarea partidele de fotbal din penitenciar, acestea fiind o metoda de a se conecta cu lumea de.

VIDEO Adrian Nastase a dat in judecata Inspectoratul de Stat in Constructii, institutia careia i-a platit 760.000 de euro prejudiciu in dosarul sau de coruptie, pentru ca i-ar fi lezat imaginea publica

Fostul premier Adrian Nastase, eliberat conditionat din inchisoare in urma sentintei din dosarul Trofeul Calitatii a dat in judecata Inspectoratul de Stat in Constructii ISC), parte vatamata in acel dosar, si caruia Nastase i-a platit 760. 000 de euro daunepe motiv ca institutia i-a stricat imaginea publica. Adrian Nastase considera ca ISC i-a prejudiciat imaginea prin comunicatul institutiei din 13 februarie in care se afirma ca nu a platit partea sa de prejudiciu din dosarul Trofeul Calitatii. ISC-ul a fost in mijlocul a doua scandaluri legate de dosarul Trofeul Calitatii - prima data cand, in urma cu un an, seful de atunci Constantin Grajdan a retras insitutia ca parte civila din dosar, iar apoi la inceputul acestui an cand, abia la peste sase luni de la condamnarea lui Nastase, a inceput recuperarea prejudiciului.

Adrian Nastase este asteptat astazi la Curtea Suprema pentru recursul din cazul Zambaccian

Adrian Nastase este asteptat astazi la Curtea Suprema pentru recursul din cazul Zambaccian, dosar in care este judecat impreuna cu Dana Nastase . Procurorii DNA sustin ca Adrian Nastase ar fi primit, prin interm.

Adrian Nastase a dat in judecata Inspectoratul de Stat in Constructii, institutia caruia a platit 760.000 de euro prejudiciu in dosarul sau de coruptie, pentru ca i-ar fi lezat imaginea publica

Fostul premier Adrian Nastase, eliberat conditionat din inchisoare in urma sentintei din dosarul Trofeul Calitatii a dat in judecata Inspectoratul de Stat in Constructie ISC), parte vatamata in acel dosar si caruia Nastase a platit 760. 000 de euro daune, pe motiv ca institutia i-a stricat imaginea publica. ISC-ul a fost in mijlocul a doua scandaluri legate de dosarul Trofeul Calitatii - prima data cand, in urma cu un an, seful de atunci Constantin Grajdan a retras insitutia ca parte civila din dosar, iar apoi la inceputul acestui an cand abia la peste sase luni de la condamnarea lui Nastase a inceput recuperarea prejudiciului.

Adrian Nastase a dat in judecata Inspectoratul de Stat in Constructii, institutia careia i-a platit 760.000 de euro prejudiciu in dosarul sau de coruptie, pentru ca i-ar fi lezat imaginea publica

Fostul premier Adrian Nastase, eliberat conditionat din inchisoare in urma sentintei din dosarul Trofeul Calitatii a dat in judecata Inspectoratul de Stat in Constructii ISC), parte vatamata in acel dosar, si caruia Nastase i-a platit 760. 000 de euro daunepe motiv ca institutia i-a stricat imaginea publica. ISC-ul a fost in mijlocul a doua scandaluri legate de dosarul Trofeul Calitatii - prima data cand, in urma cu un an, seful de atunci Constantin Grajdan a retras insitutia ca parte civila din dosar, iar apoi la inceputul acestui an cand, abia la peste sase luni de la condamnarea lui Nastase, a inceput recuperarea prejudiciului.

Adrian Nastase: Iuda despre care vorbeam pe blog nu este Ponta si nu spun acum cine este.

Adrian Nastase a declarat, luni, ca acel Iuda despre care sustine intr-o postare pe blog ca ar fi tradat nu este in niciun caz premierul Victor Ponta, scrie Mediafax. El a precizat ca nu doreste sa divulge identitatea personajului. Intrebat de jurnalisti, la iesirea de la instanta suprema, care judeca recursurile din dosarul Zambaccian, cine este ucenicul tradator, acel Iuda despre care vorbeste intr-o postare de pe blogul, Adrian Nastase a spus: Daca doream sa personalizez unele dintre .

Adrian Nastase, plangere fata de Inspectoratul de Stat in Constructii: ISC a omis sa comunice si ca a refuzat primirea banilor

Adrian Nastase a dat in judecata Inspectoratul de Stat in Constructii pentru ca ar fi denaturat realitatea prin faptul ca nu a aratat intr-un comunicat de presa si ca institutia a refuzat sa primeasca banii stabiliti de instanta ca parte a sa din prejudiciul stabilit in dosarul Trofeul calitatii, scrie Mediafax.

Imaginea fostului premier Adrian Nastase, refacuta tot in instanta

Fostul premier Adrian Nastase a formulat o plangere la Judecatoria sectorului 5 in care acuza Inspectoratul de Stat in Constructii ISC) ca i-a prejudiciat imaginea prin comunicatul in care se afirma ca nu a platit partea sa de prejudiciu din dosarul Trofeul Calitatii, de aproximativ 760. 000 de euro.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )