Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Adrian Nastase a dat in judecata Inspectoratul de Stat in Constructii, institutia careia i-a platit 760.000 de euro prejudiciu in dosarul sau de coruptie, pentru ca i-ar fi lezat imaginea publica

Hotnews Hotnews,
VIDEO Adrian Nastase a dat in judecata Inspectoratul de Stat in Constructii, institutia careia i-a platit 760.000 de euro prejudiciu in dosarul sau de coruptie, pentru ca i-ar fi lezat imaginea publica

Fostul premier Adrian Nastase, eliberat conditionat din inchisoare in urma sentintei din dosarul Trofeul Calitatii a dat in judecata Inspectoratul de Stat in Constructii ISC), parte vatamata in acel dosar, si caruia Nastase i-a platit 760. 000 de euro daunepe motiv ca institutia i-a stricat imaginea publica. Adrian Nastase considera ca ISC i-a prejudiciat imaginea prin comunicatul institutiei din 13 februarie in care se afirma ca nu a platit partea sa de prejudiciu din dosarul Trofeul Calitatii. ISC-ul a fost in mijlocul a doua scandaluri legate de dosarul Trofeul Calitatii - prima data cand, in urma cu un an, seful de atunci Constantin Grajdan a retras insitutia ca parte civila din dosar, iar apoi la inceputul acestui an cand, abia la peste sase luni de la condamnarea lui Nastase, a inceput recuperarea prejudiciului. continuă pe Hotnews

Adrian Nastase a dat in judecata Inspectoratul de Stat in Constructii, institutia careia i-a platit 760.000 de euro prejudiciu in dosarul sau de coruptie, pentru ca i-ar fi lezat imaginea publica

Fostul premier Adrian Nastase, eliberat conditionat din inchisoare in urma sentintei din dosarul Trofeul Calitatii a dat in judecata Inspectoratul de Stat in Constructii ISC), parte vatamata in acel dosar, si caruia Nastase i-a platit 760. 000 de euro daunepe motiv ca institutia i-a stricat imaginea publica. ISC-ul a fost in mijlocul a doua scandaluri legate de dosarul Trofeul Calitatii - prima data cand, in urma cu un an, seful de atunci Constantin Grajdan a retras insitutia ca parte civila din dosar, iar apoi la inceputul acestui an cand, abia la peste sase luni de la condamnarea lui Nastase, a inceput recuperarea prejudiciului.

Adrian Nastase a dat in judecata Inspectoratul de Stat in Constructii, institutia caruia a platit 760.000 de euro prejudiciu in dosarul sau de coruptie, pentru ca i-ar fi lezat imaginea publica

Fostul premier Adrian Nastase, eliberat conditionat din inchisoare in urma sentintei din dosarul Trofeul Calitatii a dat in judecata Inspectoratul de Stat in Constructie ISC), parte vatamata in acel dosar si caruia Nastase a platit 760. 000 de euro daune, pe motiv ca institutia i-a stricat imaginea publica. ISC-ul a fost in mijlocul a doua scandaluri legate de dosarul Trofeul Calitatii - prima data cand, in urma cu un an, seful de atunci Constantin Grajdan a retras insitutia ca parte civila din dosar, iar apoi la inceputul acestui an cand abia la peste sase luni de la condamnarea lui Nastase a inceput recuperarea prejudiciului.

Adrian Nastase a dat in judecata Inspectoratul de Stat in Constructii

Fost premier Adrian Nastase a dat in judecata Inspectoratul de Stat in Constructii ISC), acuzand institutia ca i-a afectat demnitatea, relateaza sursele de presa.

Adrian Nastase a dat in judecata Inspectoratul de Stat in Constructii pentru ca i-ar fi stricat imaginea publica

Adrian Nastase a dat in judecata Inspectoratul de Stat in Constructii ISC) pentru ca i-ar fi stricat imaginea publica in momentul in care i-a cerut sa plateasca prejudiciul din dosarul Trofeul Calitatii. Fostul premier a facut opt luni de inchisoare in acest dosar, dosar in care ISC-ul a fost parte vatamata si caruia Nastase a fost obligat de instanta sa-i plateasca 750. 000 de euro.

Adrian Nastase da in JUDECATA ISC pentru ca i-a STRICAT imaginea.

Fostul premier Adrian Nastase da in judecata Inspectoratul de Stat in Constructii ISC), transmite B1 TV. Nastase a decis sa dea in judecata ISC pentru ca i-a stricat imaginea si ca a platit prejudiciul cerut de ISC. Primul termen in acest caz a fost stabilit pentru data de 4 iunie, la o zi dupa termenul stabilit de instanta suprema pentru recursul DNA in dosarul Zambaccian. Judecatoria Sectorului 1 a admis, la 1 februarie, cererea Inspectoratului de Stat in Constructii ISC) de .

Adrian Nastase iese la atac. A dat in judecata ISC, pe care il acuza ca i-a afectat demnitatea

Pentru prima oara de cand a iesit din inchisoare, fostul premier Adrian Nastase aduce acuzatii institutiilor statului. A dat in judecata Inspectoratul de Stat in constructii, pe care il acuza ca i-a afectat.

Adrian Nastase da in judecata ISC pentru ca i-ar fi stricat imaginea

Adrian Nastase a intentat un proces impotriva Inspectoratului de Stat in Constructii, pe motiv ca i-ar fi stricat imaginea. Dosarul a fost depus la Judecatoria Sectorului 5 din Bucuresti, iar primul termen a fost.

O noua AMANARE in dosarul Zambaccian. Adrian Nastase se intoarce in fata instantei pe 3 ...

UPDATE 10:21 - Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat, luni, din nou, recursul DNA in dosarul Zambaccian pentru ca avocata Irinei Jianu sa poata studia dosarul si sa poata formula apararea. Noul termen a fost stabilit pentru data de 3 iunie. La iesirea din sala de judecata, Adrian Nastase a declarat ca in mare masura, chestiunile sunt clarificate: Nu as vrea sa influentez Parchetul in pregatirea contraloviturilor. Intrrebat cine este Iuda din mesajul scris de Paste pe blog, fostul .

Adrian Nastase: Iuda despre care vorbeam pe blog nu este Ponta si nu spun acum cine este.

Adrian Nastase a declarat, luni, ca acel Iuda despre care sustine intr-o postare pe blog ca ar fi tradat nu este in niciun caz premierul Victor Ponta, scrie Mediafax. El a precizat ca nu doreste sa divulge identitatea personajului. Intrebat de jurnalisti, la iesirea de la instanta suprema, care judeca recursurile din dosarul Zambaccian, cine este ucenicul tradator, acel Iuda despre care vorbeste intr-o postare de pe blogul, Adrian Nastase a spus: Daca doream sa personalizez unele dintre .

Adrian Nastase este asteptat astazi la Curtea Suprema pentru recursul din cazul Zambaccian

Adrian Nastase este asteptat astazi la Curtea Suprema pentru recursul din cazul Zambaccian, dosar in care este judecat impreuna cu Dana Nastase . Procurorii DNA sustin ca Adrian Nastase ar fi primit, prin interm.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )