Libnet.ro
UNICEF

09:45

Adrian Oros: 15% din posturile Ministrului Agriculturii vor fi reduse

România Liberă România Liberă,
Adrian Oros: 15% din posturile Ministrului Agriculturii vor fi reduse

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anuntat ca 15% din posturile din minister vor fi reduse, in c. continuă pe România Liberă

Oros: La Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale au fost sute de angajari fara concurs. Am gasit coafeze si multi militieni

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anuntat ca 15% din posturile din minister si din institutiile subordonate vor fi reduse, in conditiile in care s-a constatat ca sunt angajati care nu au nicio legatura cu domeniul, printre care coafeze, la Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR), transmite Mediafax.

incep concedierile la stat. Oros: Am gasit coafeze si militieni transferati de la firme private

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca urmeaza sa fie reduse 15% din posturile din minister si din institutiile subordonate, existand institutii subordonate ministerului unde evaluarea a scos la iveala coefeze si militieni detasati de la firme private.

Cutremur in randul bugetarilor. Ministrul Agriculturii anunta restructurari

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca urmeaza sa fie reduse 15% din posturile din minister si din institutiile subordonate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )