Libnet.ro
UNICEF

12:00

Adrian Zuckerman, nominalizat pentru postul de ambasador al SUA in Romania, declaratii emotionante in senatul SUA

Antena3 Antena3,
Adrian Zuckerman, nominalizat pentru postul de ambasador al SUA in Romania, declaratii emotionante in senatul SUA

Adrian Zuckerman, nominalizat de presedintele Donald Trump pentru postul de ambasador al Statelor Unite in Romania, a fost audiat joi de Comitetul pentru relatii externe din Senatul american. in alocutiunea sa. continuă pe Antena3

Adrian Zuckerman, la un pas de a prelua postul de ambasador SUA la Bucuresti Va fi audiat in comisia de politica externa a Senatului

Adrian Zuckman este la un pas de a prelua stafeta de la Hans Klemm la ambasada SUA la Bucuresti. Propus de presedintele Donald Trump pentru postul de ambasador in Romania, acesta va fi audiat joi, pe 20 iunie, in comisia de politica externa a Senatului SUA, in vederea avizului.

Bucuresti-New Jersey si inapoi: istoria exodului familiei ambasadorului propus al SUA in Romania, Adrian Zuckerman

Adrian Zuckerman, propus pentru postul de ambasador al Statelor Unite in Romania, a fost audiat, joi, de catre Comitetul pentru Relatii Externe al Senatului SUA.

Viitorul ambasador al SUA in Romania, audiat in Senatul american: Ce sanse are Adrian Zuckerman sa obtina postul ocupat acum de Hans Klemm

Adrian Zuckerman, propus de Donald Trump pentru functia de ambasador al SUA in Romania, va fi audiat joi in comisia de politica externa a Senatului american, informeaza B1 TV. Zuckerman a fost propus.

Adrian Zuckerman, propus ca ambasador al SUA in tara noastra

Adrian Zuckerman, propus pentru postul de ambasador al SUA in Romania, este audiat astazi de Comitetul pentru relatii externe al Senatului SUA.

Adrian Zuckerman, propus ambasador la Bucuresti, a fost audiat in Senatului SUA: Daca voi fi confirmat in functie, voi sustine notabilele eforturi anticoruptie din Romania

Adrian Zuckerman, propus de presedintele SUA Donald Trump pentru postul de ambasador in Romania, a fost audiat joi in comisia de politica externa a Senatului american, in vederea avizarii pentru acest post. in cadrul audierii, Adrian Zuckerman a laudat performantele Romaniei, dar a insistat ca sunt necesare eforturi pentru independenta justitiei, combaterea coruptiei si imbunatatirea mediului de afaceri.

Cine este Adrian Zuckerman, viitorul ambasador al Americii, care are origini romanesti

Adrian Zuckerman ar putea fi viitorul ambasador al Statelor Unite ale Americii la Bucuresti. Are origini romanesti, vorbeste fluent limba romana, dar nu este un diplomat de cariera, asa cum este actualul ambasador al SUA, Hans Klemm. Cine este Adrian Zuckerman, americanul cu origini romanesti Acest Adrian Zuckerman ar fi favoritul lui Donald Trump, pe .

Noul ambasador al SUA la Bucuresti propus de Donald Trump, audiat in Senatul american

Adrian Zuckerman, de profesie avocat, a fost propus de Donald Trump pentru functia de ambasador al SUA in Romania. Acesta urmeaza sa fie audiat joi de comisia de politica externa a Senatului american.

Procurorul general al SUA: Romania sa revina asupra recentelor amendamente care ameninta sa submineze capacitatea de lupta impotriva coruptiei

Procurorul general al SUA, William Barr, a declarat, dupa intalnirea cu ministrul Justitiei, Ana Birchall, vicepremier pentru parteneriatul strategic, ca spera ca aceasta sa determine renuntarea la schimbarile.

William Barr: Sunt nerabdator sa ne imbunatatim parteneriatul SUA-Romania

Procurorul general al SUA, William Barr, a declarat, dupa vizita la Bucuresti, ca SUA spera ca Roma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )