Libnet.ro
UNICEF

16:00

Adunarea Generala a ONU. Dacian Ciolos: Conflictele din jurul Marii Negre, o amenintare grava la adresa stabilitatii din regiune si din afara ei

Adevărul Adevărul,
Adunarea Generala a ONU. Dacian Ciolos: Conflictele din jurul Marii Negre, o amenintare grava la adresa stabilitatii din regiune si din afara ei

Premierul Dacian Ciolos a militat, de la tribuna ONU, pentru mentinerea pacii si a securitatii internationale, aratand ca stabilitatea din regiune este amenintata de conflictele inghetate din jurul Marii Negre. continuă pe Adevărul

New Yorkul devine centrul diplomatiei mondiale. Marti incepe Adunarea Generala ONU

Cel putin 135 de sefi de stat si de guvern vor participa, incepand de marti, la sesiunea anuala a Adunarii Generale a ONU, care va deveni timp de o saptamana epicentrul diplomatiei mondiale, relateaza agentia EFE, preluata de Agerpres.

Adunarea Generala a ONU: Obama a denuntat cresterea nationalismului in lume in ultimul sau discurs la ONU in calitate de presedinte al SUA

Presedintele american Barack Obama a atras marti atentia, in ultimul sau discurs de la tribuna ONU, asupra amplificarii unui nationalism agresiv si a unui populism grosier in lume.

Ciolos participa astazi la Adunarea Generala a ONU, la New York

Premierul Dacian Ciolos va participa astazi, la New York, la cea de a 71-a sesiune a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite, informeaza un comunicat al Guvernului.

Inflatia din fiecare luna s-a situat pe teritoriu negativ

Inflatia din fiecare luna, de cand Dacian Ciolos a ocupat postul de premier al Romaniei, s-a situat pe teritoriu negativ, comparativ cu aceeasi luna a anului precedent, arata datele Institutului National de Statistica INS).

Dacian Ciolos a criticat Rusia la tribuna ONU: Suntem profund ingrijorati de utilizarea de tactici de lupta hibride si de anexarea ilegala a teritoriilor

Dacian Ciolos a criticat, miercuri seara, Rusia de la tribuna Organizatiei Natiunilor Unite. Premierul Romaniei a declarat ca autoritatile de la Bucuresti sunt profund ingrijorate de utilizarea de.

Dacian Ciolos s-a intalnit cu premierul Canadei pentru a discuta liberalizarea vizelor pentru romani

Premierul Dacian Ciolos a avut marti, in marja reuniunii ONU de la New York, o intrevedere cu premierul canadian Justin Trudeau, dedicata in principal problemei liberalizarii vizelor pentru cetatenii romani.

Sutu.ro: In ultimele doua saptamani echipa de imagine a lui Dacian Ciolos a bagat in teste mai multi fotografi, cu scopul de a-i angaja/ Iolu: Nu urmeaza sa se fie angajati fotografi in perioada urmatoare

Echipa de imagine a premierului Dacian Ciolos cauta fotografi in vederea angajarii lor in echipa de comunicare, scrie Cristian Sutu pe Sutu. ro. In ultimele doua saptamini echipa de imagine a lui Dacian Ciolos- eficienta, de altfel- a bagat in teste mai multi fotografi buni din Romania. Cu scopul de a-i angaja in echipa de comunicare. Din informatiile mele, e vorba de cel putin trei fotografi noi. Liviu Iolu, purtatorul de cuvant al Guvernului neaga intentia Guvernului de a angaja noi fotografi.

Dacian Ciolos va prezenta situatia economica in fata Parlamentului la ora 14:30

Premierul Dacian Ciolos va prezenta luni, la ora 14:30, in fata plenului reunit al Parlamentului, situatia economica a tarii, in urma unei solicitari a presedintelui PSD, Liviu Dragnea. Dacian Ciolos va participa la Ora Premierului in Parlament la ora 14:30, potrivit programului anuntat de Guvern.

Clotilde Armand: Foarte probabil, Cristian Ghinea va intra in USR/ Usile sunt mereu deschise pentru Dacian Ciolos

Vicepresedintele Uniunii Salvati Romania Clotilde Armand a declarat joi seara, la Digi 24, ca ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, este foarte probabil sa intre in acest partid inainte de alegerile parlamentare, confirmand si ca au exista discutii in acest sens si cu alti ministri din cabinetul lui Dacian Ciolos.

Dacian Ciolos merge cu sotia in America. Valerie Ciolos il va insoti si la dineul organizat de Barack Obama

Sotia premierului Dacian Ciolos, Valerie, il va insoti pe acesta in vizita pe care o va efectua in Statele Unite. Potrivit unor surse guvernamentale, Valerie Ciolos va participa si.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )