Libnet.ro
UNICEF

23:45

Adversara Simonei Halep la Miami Open: Simona poate deveni numarul 1

B1 B1,
Adversara Simonei Halep la Miami Open: Simona poate deveni numarul 1

Simona Halep joaca maine dimineata, in optimile turneului Miami Open, impotriva italiencei Flavia Penetta. Cu toate ca Halep nu a batut-o niciodata pe italianca, aceasta a avut numai cuvinte de lauda la adresa. continuă pe B1

GAME cu GAME Miami Open: Simona Halep in turul 2 cu Nicole Vaidisova. Meciul ajunge in decisiv

Ati urmarit live text pe onlinesport. ro debutul jucatoarei Simona Halep la Miami Open de la ora 17:00 contra cehoaicei Nicole Vaidisova.

LIVE Miami Open: Simona Halep in turul 2 cu Nicole Vaidisova. Meciul este oprit de ploaie

Urmariti live text pe onlinesport. ro debutul jucatoarei Simona Halep la Miami Open de la ora 17:00 contra cehoaicei Nicole Vaidisova.

LIVE Miami Open: Simona Halep in turul 2 cu Nicole Vaidisova (17:00)

Urmariti live text pe onlinesport. ro debutul jucatoarei Simona Halep la Miami Open de la ora 17:00 contra cehoaicei Nicole Vaidisova.

Adversara Simonei Halep lauda progresul romancei. Ce a declarat inaintea meciului de maine

Italianca Flavia Pennetta a declarat ca Simona Halep a progresat mult de la ultima lor intalnire directa. inainte de meciul pe care il va avea maine inaintea romancei, Flavia Pennetta a spus ca va face totul.

O noua adversara la prima vedere pentru Simona Halep la Miami Open

Simona Halep s-a calificat, vineri, in turul 3 la Miami Open, turneu WTA Premier Mandatory, si stie deja cu cine va juca pentru un loc in optimile de finala.

Maria Sharapova, eliminata in turul 2 la Miami Open de o fosta adversara a Simonei Halep

Surpriza de proportii pe tabloul feminin de la Miami Open, turneu WTA Premier Mandatory dotat cu premii totale in valoare de 5. 38 milioane de dolari.

Simona Halep la Miami Open: romanca a reusit o performanta in premiera si e in optimile turneului. Cum a ajutat-o Ionita

Ucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, duminica, pe sportiva italiana Camila Giorgi, locul 37 WTA si cap de serie numarul 30, cu scorul de 6-4, 7-5, si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory Miami Open.

VIDEO Suporterii Simonei Halep fac senzatie la Miami Open

Echipati in tricourile marca inregistrata Halepeno in culoarea predominant galbene si inarmati cu steaguri tricolore, suporterii Simonei Halep reprezinta o frumoasa pata de culoare in tribunele de la Miami Open. Vedeti mai jos cateva cadre surprinse la meciul de duminica disputata impotriva Camilei Giorgi din Italia.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale Miami Open: Jucatoarea a invins-o pe sportiva italiana Camila Giorgi

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat in optimile de finala ale Miami Open. Jucatoarea de tenis a invins-o, duminica, pe sportiva italiana Camila Giorgi, locul 37 WTA si cap de serie.

Alexandra Dulgheru si Simona Halep eliminate in primul tur al probei de dublu, la Miami Open

Jucatoarele Alexandra Dulgheru si Simona Halep au fost eliminate, sambata, in primul tur al probei de dublu feminin la Miami Open, turneu de categoria Premier Mandatory, dotat cu premii in valoare totala de.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )