Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO Suporterii Simonei Halep fac senzatie la Miami Open

Online Sport Online Sport,
VIDEO Suporterii Simonei Halep fac senzatie la Miami Open

Echipati in tricourile marca inregistrata Halepeno in culoarea predominant galbene si inarmati cu steaguri tricolore, suporterii Simonei Halep reprezinta o frumoasa pata de culoare in tribunele de la Miami Open. Vedeti mai jos cateva cadre surprinse la meciul de duminica disputata impotriva Camilei Giorgi din Italia. continuă pe Online Sport

Nicole Vaidisova, adversara Simonei Halep in turul doi la Miami Open

Jucatoarea ceha Nicole Vaidisova, beneficiara unui wild card, a invins-o pe Timea Babos Ungaria,locul 87 WTA), scor 6-1, 7-6, si s-a calificat in turul doi la Miami Open, unde va juca impotriva Simonei Halep, numarul 3 mondial.

Nicole Vaidisova, adversara Simonei Halep in turul doi la Miami Open

Jucatoarea ceha Nicole Vaidisova, beneficiara unui wild card, a invins-o pe Timea Babos Ungaria - locul 87 WTA) venita din calificari, scor 6-1, 7-6 4), si s-a calificat in turul doi la Miami Open, unde va juca in compania numarului 3 mondial, Simona Halep.

Nicole Vaidisova, adversara Simonei Halep in turul doi la Miami Open

Jucatoarea ceha Nicole Vaidisova, beneficiara unui wild card, a invins-o pe Timea Babos Ungaria - locul 87 WTA) venita din calificari, scor 6-1, 7-6 4), si s-a calificat in turul doi la Miami Open, unde va juca.

Maria Sharapova, eliminata in turul 2 la Miami Open de o fosta adversara a Simonei Halep

Surpriza de proportii pe tabloul feminin de la Miami Open, turneu WTA Premier Mandatory dotat cu premii totale in valoare de 5. 38 milioane de dolari.

Nicole Vaidisova anunta un meci mare impotriva Simonei Halep

Beneficiara a unui wild card la Miami Open, cehoaica Nicole Vaidisova promite ca va da totul pe teren impotriva Simonei Halep in turul doi la turneul din Filorida.

VIDEO Miami Open: Surpriza uriasa. Gavrilova o elimina pe Sharapova cu 7-6, 6-3

Noaptea de joi a venit si cu prima mare surpriza la Miami Open, rusoaica Daria Gavrilova 97 WTA) reusind sa o invinga in numai doua seturi, scor 7-6 7-4) si 6-3, pe numarul doi mondial, compatrioata sa Maria Sharapova. Si Simona Halep a intalnit-o pe Gavrilova in turul trei al turneului de la Indian Wells, castigand in trei seturi cu 2-6, 6-1 si 6-2. vezi video cu cele mai bune momente ale meciului.

Meciul Halep-Giorgi, programat de la ora 18.00, in turul al treilea al Miami Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, va juca, duminica, de la ora 18. 00, impotriva sportivei italiene Camila Giorgi, locul 37 WTA si cap de serie numarul 30, in turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatory Miami Open.

Simona Halep ajunge in optimi la Miami Open

Inca o victorie pentru Simona Halep in turneul de la Miami dotat cu premii totale in valoare de 5. 38 milioane de dolari.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale Miami Open: Jucatoarea a invins-o pe sportiva italiana Camila Giorgi

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat in optimile de finala ale Miami Open. Jucatoarea de tenis a invins-o, duminica, pe sportiva italiana Camila Giorgi, locul 37 WTA si cap de serie.

Alexandra Dulgheru si Simona Halep eliminate in primul tur al probei de dublu, la Miami Open

Jucatoarele Alexandra Dulgheru si Simona Halep au fost eliminate, sambata, in primul tur al probei de dublu feminin la Miami Open, turneu de categoria Premier Mandatory, dotat cu premii in valoare totala de.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )