Libnet.ro
UNICEF

06:15

Alexandra Dulgheru si Simona Halep eliminate in primul tur al probei de dublu, la Miami Open

Antena3 Antena3,
Alexandra Dulgheru si Simona Halep eliminate in primul tur al probei de dublu, la Miami Open

Jucatoarele Alexandra Dulgheru si Simona Halep au fost eliminate, sambata, in primul tur al probei de dublu feminin la Miami Open, turneu de categoria Premier Mandatory, dotat cu premii in valoare totala de. continuă pe Antena3

Alexandra Dulgheru se opreste in primul tur la Miami Open

Final de drum pentru Alexandra Dulgheru la Miami Open, turneul WTA Premier Mandatory unde a obtinut prezenta pe tabloul principal in urma meciurilor de calificare.

Alexandra Dulgheru, eliminata in primul tur la Miami Open

Jucatoarea Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA, a fost eliminata, miercuri, in runda inaugurala la turneul de la Miami SUA), al doilea din acest an din categoria Premier Mandatory.

Miami 2015 Ziua 2: Cirstea si Dulgheru, in primul tur. Programul romanilor

Ziua a doua a turneului de la Miami le va aduce la fileu pe Sorana Cirstea si Alexandra Dulgheru, care vor evolua in primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory.

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Miami Open. Nici macar ploaia n-a oprit-o

Simona Halep a debutat cu dreptul in turneul de la Miami, unde a invins-o in turul 2 la primul sau meci pe cehoaica Nicole Vaidisova, jucatoare revenita in circuit dupa o pauza de mai multi ani.

Simona Halep, victorie in turul doi la Miami

Simona Halep a invins-o pe Nicole Vaidisova in turul doi al turneului de la Miami, in trei seturi, 6 - 4, 2 - 6, 6 - 1. Desi a controlat primul si ultimul set, Simona a cedat inexplicabil in setul doi, cand.

Miami 2015. Simona Halep a trecut de Vaidisova, scor 6-4, 2-6, 6-1, dupa un meci intrerupt de ploaie. Cine urmeaza

Simona Halep, cap de serie numarul 3, debuteaza, vineri, de la ora 17. 00, in turneul de categorie Premier Mandatory de la Miami, acolo unde o va intalni pe Nicole Vaidisova. Este primul pas pentru Simona spre o mult dorita semifinala cu Serena Williams.

Maria Sarapova, despre Simona Halep: O jucatoare pe care mi-e foarte greu sa o inving. Am avut o multime de meciuri dificile impotriva ei

Jucatoarea de tenis Maria Sarapova, locul 2 WTA, a declarat ca Simona Halep este o jucatoare greu de invins, cu care a avut o multime de meciuri dificile. Acesta nu este primul sezon in care ea joaca la cel mai .

Simona Halep isi cunoaste prima adversara de la Miami Open

Simona Halep a aflat, miercuri seara, cu cine va juca in primul sau meci la Miami Open, turneul WTA Premier Mandatory dotat cu premii totale in valoare de 5. 38 milioane de dolari.

WTA Miami Simona Halep se califica in turul al treilea, dupa ce a invins-o pe Nicole Vaidisova (6-4, 2-6, 6-1): Nu sint la 100% din potential

Simona Halep a trecut in trei seturi de cehoaica Nicole Vaidisova 6-4, 2-6, 6-1) in turul 2 al turneului de la Miami. Imediat dupa partida, Halep a declarat chiar pe teren ca nu este la 100% din potential dupa ce tocmai a castigat turneul de la Indian Wells.

Simona Halep, inainte de debutul de la Miami: Nu am jucat un tenis perfect la Indian Wells

Simona Halep a castigat turneul de la Indian Wells, aceasta fiind cea mai mare performanta de pana acum a carierei. Inainte de a debuta la Miami, Halep a vorbit pentru Digisport despre ultimul succes si despre asteptarile pe care le are pentru urmatoarea perioada. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )