Libnet.ro
UNICEF

00:07

Aerogara din Arad: investitie de doua mil. euro pentru extindere

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Aerogara din Arad: investitie de doua mil. euro pentru extindere

Aerogara din Arad va beneficia de o investitie de doua milioane de euro pentru extinderea in spatii ale terminalului cargo, finantarea fiind asigurata de firma care a castigat licitatia pentru proiectare si realizarea lucrarilor si care isi va recupera. continuă pe Wall-Street Ro

Comisia Europeana a aprobat o investitie de 409 milioane de euro pentru tronsonul Eroilor - Drumul Taberei al magistralei 5 de metrou

Comisia Europeana a aprobat, joi, o investitie de 409,5 milioane de euro din Fondul European de Dezvoltare Regionala FEDR) pentru tronsonul Eroilor - Drumul Taberei din magistrala 5 de metrou, potrivit unui comunicat al Comisiei Europene citat de Mediafax.

CE aproba o investitie de 409 milioane de euro pentru tronsonul Eroilor - Drumul Taberei

Comisia Europeana a aprobat, joi, o investitie de 409,5 milioane de euro din Fondul European de Dezvoltare Regionala pentru tronsonul Eroilor - Drumul Taberei din magistrala 5 de metrou, potrivit unui comunicat al CE,.

Business B1 la zi: Profit de 113,3 milioane euro pentru liderul pietei locale de telefonie mobila (VIDEO)

Orange, liderul pietei locale de telefonie mobila, a obtinut anul trecut un profit net de 113,3 mil. euro, in scadere cu 2% fata de anul precedent, ramanand astfel singura companie de comunicatii din.

Intel va trebui sa plateasca amenda de 1,06 miliarde euro pentru abuz de pozitie dominanta, dupa ce Curtea Europeana de Justitie a respins cererile gigantului american

Intel a fost amendata in 2009 de Comisia Europeana cu 1,06 miliarde euro pentru abuz de pozitie dominanta in piata procesoarelor unde a facut tot ce a putut pentru a pune bete-n roate concurentului AMD. Intel a incercat sa obtina anularea amenzii, insa joi, Curtea de Justitie a UE confirma amenda aplicata, intrucat Intel a abuzat de pozitia sa dominanta pe piata procesoarelor x86 intre 2002 si 2007.

Ramnicu Valcea: Primaria a alocat 73.000 euro pentru construirea unei toalete publice intr-un parc

Primaria Ramnicu Valcea a alocat peste 73. 000 euro pentru construirea unei toalete publice in parcul din centrul orasului, relateaza Mediafax. Se pare ca investitia, initiata de fostul primar Emilian Francu, co.

CEDO il despagubeste pe Catalin Voicu cu 4.500 euro pentru conditiile din arest

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) a hotarat ieri ca statul roman sa il despagubeasca pe fostul senator PSD Catalin Voicu cu 4. 500 euro pentru conditiile de detentie din arest si incalcarea dreptului la viata privata in timpul anchetei, informeaza surse din presa.

CEDO: Catalin Voicu va fi despagubit de statul roman cu 4.500 de euro, pentru conditiile din arest

Curtea Europeana a Drepturilor Omului a decis marti ca statul roman sa il despagubeasca pe fostul senator PSD Catalin Voicu cu 4. 500 de euro, pentru conditiile de detentie din arest si incalcarea.

CEDO il despagubeste pe Catalin Voicu cu 4.500 de euro, pentru conditiile din arest

Curtea Europeana a Drepturilor Omului a decis marti ca statul roman sa il despagubeasca pe fostul senator PSD Catalin Voicu cu 4. 500 de euro, pentru conditiile de detentie din arest si incalcarea dreptului.

Cele mai scumpe imobile din Romania costa 7-7,5 mil. euro: un palat si o vila

Primele doua imobile in topul celor mai scumpe din Romania sunt in Bucuresti, respectiv un paalt de 38 de camere situat in apropierea Bancii Nationale a Romaniei BNR), la un pret de 7,5 milioane euro, si o vila din zona Piata Romana, scoasa la vanzare.

Cele mai scumpe imobile din Romania costa 7-7,5 mil. euro: un palat si o vila

Primele doua imobile in topul celor mai scumpe din Romania sunt in Bucuresti, respectiv un palat de 38 de camere situat in apropierea Bancii Nationale a Romaniei BNR), la un pret de 7,5 milioane euro, si o vila din zona Piata Romana, scoasa la vanzare.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )