Libnet.ro
UNICEF

21:46

CE aproba o investitie de 409 milioane de euro pentru tronsonul Eroilor - Drumul Taberei

B1 B1,
CE aproba o investitie de 409 milioane de euro pentru tronsonul Eroilor - Drumul Taberei

Comisia Europeana a aprobat, joi, o investitie de 409,5 milioane de euro din Fondul European de Dezvoltare Regionala pentru tronsonul Eroilor - Drumul Taberei din magistrala 5 de metrou, potrivit unui comunicat al CE,. continuă pe B1

Comisia Europeana a aprobat o investitie de 409 milioane de euro pentru tronsonul Eroilor - Drumul Taberei al magistralei 5 de metrou

Comisia Europeana a aprobat, joi, o investitie de 409,5 milioane de euro din Fondul European de Dezvoltare Regionala FEDR) pentru tronsonul Eroilor - Drumul Taberei din magistrala 5 de metrou, potrivit unui comunicat al Comisiei Europene citat de Mediafax.

Excedent bugetar primar de 711 milioane euro pentru Grecia

Guvernul central al Greciei a inregistrat un excedent bugetar primar de 711 milioane euro 968 milioane dolari) in primele cinci luni ale acestui an, comparativ cu un deficit de 970 milioane euro in aceeasi perioada din 2013, a declarat joi ministrul adjunct al Finantelor, Christos Staikouras, citat de cotidianul grec Kathimerini.

Business B1 la zi: Profit de 113,3 milioane euro pentru liderul pietei locale de telefonie mobila (VIDEO)

Orange, liderul pietei locale de telefonie mobila, a obtinut anul trecut un profit net de 113,3 mil. euro, in scadere cu 2% fata de anul precedent, ramanand astfel singura companie de comunicatii din.

Chelsea i-a platit Barcelonei 33 de milioane de euro pentru Cesc Fabregas

Chelsea a anuntat, joi - pe site-ul oficial, ca l-a transferat pe Cesc Fabregas de la FC Barcelona in schimbul a 33 de milioane de euro. In varsta de 27 de ani, Fabregas nu a mai fost dorit la echipa de pe Camp Nou de Luis Enrique, noul tehnician al catalanilor.

VIDEO Roland Garros: Cum va arata Philippe Chatrier dupa modernizare - 340 de milioane de euro pentru schimbare

Organizatorii turneului de la Roland Garros au prezentat imagini cu noua arena Philippe Chatrier, terenul principal al competitiei de la Paris urmand sa fie modificat. Costurile totale sunt de aproximativ 340 de milioane de euro.

Aerogara din Arad: investitie de doua mil. euro pentru extindere

Aerogara din Arad va beneficia de o investitie de doua milioane de euro pentru extinderea in spatii ale terminalului cargo, finantarea fiind asigurata de firma care a castigat licitatia pentru proiectare si realizarea lucrarilor si care isi va recupera.

Comisia Europeana aloca 409,5 milioane de euro pentru extinderea metroului bucurestean

Comisia Europeana a aprobat astazi o investitie de 409,5 milioane de euro din Fondul European de Dezvoltare Regionala FEDR) pentru extinderea magistralei 5 de metrou in Bucuresti.

Electrica vrea sa stranga minim 435 milioane euro prin oferta publica

Razvan Nicolescu: Este o dovada de curaj sa incercam 51% listare pe piata de capital din Romania Oferta publica initiala prin care Electrica scoate la vanzare 51% din actiuni va incepe la preturi cuprinse intre 11 lei/actiune si 13,5 lei/actiune, compania vizand sa atraga minim 435 milioane euro, a declarat ieri Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru Energie. Fara sa fie luate in calcul eventualele discounturi care ar putea fi acordate micilor investitori, valoarea ofertei este cuprinsa intre aproximativ 1,949 miliarde lei 443,3 milioane euro) si 2,392 miliarde lei 544,1 milioane euro). Oferta prin care Electrica scoate la vanzare pe bursa actiuni noi reprezentand 105% din capitalul social va avea trei transe, iar investitorii pot cumpara atat actiuni la Bursa de Valori Bucuresti, cat si certificate globale de depozit GDR-uri) pe piata de la Londra.

Lituania: Gazprom a fost amendat cu 35,7 milioane de euro pentru incalcarea regulilor concurentei

Lituania a impus marti o amenda de 35,7 milioane de euro gigantului rus Gazprom, pentru incalcarea regulilor concurentei, dupa blocarea unei tranzactii in aceasta fosta republica sovietica, scrie AFP.

INS: Deficitul comercial a crescut in luna aprilie cu 33,6 milioane euro

Deficitul comercial al Romaniei a crescut in luna aprilie a acestui an cu 33,6 milioane euro, ajungand astfel la 634,6 milioane euro, a anuntat Institutul National de Statistica INS). Astfel, in februarie 2014,.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 21:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )