Libnet.ro
UNICEF

10:00

Aeronava Wizz Air an care s-a aflat italianul infectat cu CORONAVIRUS a fost scoasa din funce155;iune

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Aeronava Wizz Air an care s-a aflat italianul infectat cu CORONAVIRUS a fost scoasa din funce155;iune

Aeronava companiei low-cost Wizz Air care a operat zborurile W6 3762 Bologna - Craiova din 18 februarie a159;i W6 3761 de la Craiova la Bologna din 22 februarie, unde a existat un pasager diagnosticat ulterior cu coronavirus, a fost scoasa din funcapoundiune a159;i. continuă pe Wall-Street Ro

Avionul in care a fost italianul infectat cu coronavirus s-a intors fara pasageri la Craiova. Ne-au spus ca pentru siguranta noastra nu vom zbura FOTO

Cursa Bologna - Craiova de marti seara a fost anulata dupa ce s-a stabilit ca aeronava este cea in care a calatorit italianul infectat cu coronavirus. Barbatul de 71 de ani s-a imbarcat din Craiova in avionul respectiv pe data de 22 februarie.

Gorj: Au fost facute analize la 13 persoane care au fost in contact cu italianul infectat cu coronavirus, urmeaza alte 19

Autoritatile au facut pana la aceasta ora analize la 13 persoane care au intrat in contact cu italianul infectat cu coronavirus, insurat cu o femeie din judetul Gorj. Alte 19 persoane sunt vizate de ancheta epidemiologica, transmite Mediafax.

CORONAVIRUS |Wizz Air confirma ca a transportat un pasager infectat din Italia in Romania si inapoi

Compania aeriana Wizz Air confirma ca a transportat, pe ruta Craiova- Bologna, un pasager care a fost ulterior diagnosticat cu coronavirus. Este vorba despre italianul de 71 de ani, care a vizitat Romania intre.

Wizz Air confirma ca a transportat un pasager cu coronavirus din Italia in Romania si inapoi

Operatorul aerian low-cost Wizz Air confirma ca a transportat, pe ruta Italia-Romania si inapoi, un pasager despre care s-a confirmat ulterior ca este infectat cu coronavirus. Compania sustine ca aeronava a fost scoasa din uz si va fi dezinfectata.

Avionul cu care a calatorit italianul cu coronavirus s-a intors gol la Craiova. Aeronava, dezinfectata dupa patru zile

Aeronava in care a calatorit italianul infectat cu coronavirus s-a intors in Romania fara pasageri la bord, dupa ce cursa Bologna - Craiova de marti seara a fost anulata.

Cine este italianul infectat cu coronavirus, care a plecat din Romania. in ce oras a fost in vizita

Autoritatile din Romania si din Italia au aflat detalii despre barbatul de origine italiana care s-a reintors in tara natala dupa o vizita in Craiova. Cine este barbatul si care sunt datele oficiale transmise de autoritati? UPDATE: Numele individului strain este Cesare Emendatori. Barbatul de 71 de ani a fost diagnosticat cu coronavirus, dupa ce .

Wizz Air, avion in carantina din cauza coronavirus: ce s-a intamplat

Wizz Air ia masuri drastice din cauza coronavirus. intr-o perioada in care panica a ajuns la cote alarmante si oamenii sunt speriati, operatorul baga un avion in carantina. E agitatie mare.

Cu cate persoane ar fi intrat in contact italianul infectat cu coronavirus. Doar in cele doua avioane erau peste 50

Prefectul judetului Dolj, Narcis Purcarescu, a anuntat, marti seara, ca autoritatile cauta cei 44 de pasageri care au calatorit in avion cu italianul infectat cu virusul Covid-19.

Pasagerii din cursa de Italia opriti noaptea trecuta vor ajunge pe aeroportul din Craiova: Aeronava alocata pe cursa de Bologna ramane la sol

Pasagerii care ar fi trebuit sa ajunga, in noaptea de marti spre miercuri, pe aeroportul din Craiova, vor ajunge astazi in tara cu alta aeronava. Cu avionul in care s-a aflat italianul infectat cu coronavirus s-a intors doar echipajul.

MAE, demersuri de urgenta pentru informatii suplimentare despre italianul infectat aflat in vizita

Un cetatean italian care vizitase recent Romania a fost diagnosticat, astazi, cu coronavirus. Barbat.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )