Libnet.ro
UNICEF

11:30

Wizz Air confirma ca a transportat un pasager cu coronavirus din Italia in Romania si inapoi

Adevărul Adevărul,
Wizz Air confirma ca a transportat un pasager cu coronavirus din Italia in Romania si inapoi

Operatorul aerian low-cost Wizz Air confirma ca a transportat, pe ruta Italia-Romania si inapoi, un pasager despre care s-a confirmat ulterior ca este infectat cu coronavirus. Compania sustine ca aeronava a fost scoasa din uz si va fi dezinfectata. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Wizz Air confirma ca a transportat un pasager infectat din Italia in Romania si inapoi

Compania aeriana Wizz Air confirma ca a transportat, pe ruta Craiova- Bologna, un pasager care a fost ulterior diagnosticat cu coronavirus. Este vorba despre italianul de 71 de ani, care a vizitat Romania intre.

Adelina Pestritu, prinsa in mijlocul epidemiei de Coronavirus din Italia

Adelina Pestritu a zburat in weekend la Milano, acolo unde a participat la prezentarea Philipp Plein din cadrul Saptamanei Modei. Astfel, s-a gasit prinsa fix in mijlocul epidemiei de Coronavirus din Italia.

Oana Roman, criticata DUR de fani pentru ca a plecat la Roma, in ciuda epidemiei de CORONAVIRUS din Italia

Oana Roman a plecat ieri, alaturi de sotul Marius Elisei si fiica lor intr-o scurta vacanta la Roma. Dupa ce a anuntat in emisiunea Rai, da buni ca nu se teme de epidemia de coronavirus si ca s-a interesat.

IN CURSUL ACESTEI SERI: Aproximativ 50 de elevi si profesori se intorc dintr-o zona afectata de coronavirus din Italia

ACTUALIZARE - Premierul Ludovic Orban a anuntat ca cei 50 de copii nu vor intra in carantina deoarece nu sosesc dintr-o zona unde exista focar de coronavirus, ci vor fi sta izolati acasa timp de doua saptamani. --- Circa 50 de elevi si profesori insotitori de la Liceul de Arte Regina Maria din Alba Iulia au parasit in graba, sambata dimineata, regiunea italiana Veneto, una dintre zonele afectate de coronavirus.

Romacentnii pe Facebook, catre diaspora din Italia: NU va antoarcee155;i an e155;ara! Gacentndie155;i-va ca avee155;i rude an Romacentnia!

Explozia cazurilor de infece155;ie cu noul coronavirus din Italia , acolo unde traiee153;te cea mai mare comunitate de romacentni din strainatate, a stacentrnit un val de reace155;ii pe Facebook ce variaza de la teorii ale conspirae155;iei, la oameni care le cer romacentnilor sa.

Mobilizare pe Aeroportul Timisoara, dupa ce o femeie a anuntat ca fiicele sale vin cu o aeronava din Italia

Autoritatile s-au mobilizat si au facut verificari, duminica, in urma aterizarii cursei de Bergamo, pe Aeroportul Timisoara dupa ce o femeie a alertat autoritatile, ca fiicele sale se afla intr-o aeronava si vin din zona afectata de coronavirus din Italia unde deja doi oameni au murit si alti aproape 100 sunt infectati.

Aeronava Wizz Air an care s-a aflat italianul infectat cu CORONAVIRUS a fost scoasa din funce155;iune

Aeronava companiei low-cost Wizz Air care a operat zborurile W6 3762 Bologna - Craiova din 18 februarie a159;i W6 3761 de la Craiova la Bologna din 22 februarie, unde a existat un pasager diagnosticat ulterior cu coronavirus, a fost scoasa din funcapoundiune a159;i.

Wizz Air, avion in carantina din cauza coronavirus: ce s-a intamplat

Wizz Air ia masuri drastice din cauza coronavirus. intr-o perioada in care panica a ajuns la cote alarmante si oamenii sunt speriati, operatorul baga un avion in carantina. E agitatie mare.

Cum sunt afectati romanii din Italia de carantina cauzata de coronavirus. Cei mai multi bolnavi din UE

Romanii din aflati in Italia sunt in pericol de epidemie cu virusul Covid-19. Italia este aflata in carantina din cauza numarului mare de bolnavi, fiind prima tara din Uniunea Europeana cu cele mai multe cazuri. Cum sunt afectati romanii din Italia de carantina cauzata de coronavirus S-a instalat panica in Italia, acolo unde traiesc cea .

El este pacientul zero din Italia. Unde a izbucnit focarul de coronavirus

Criza epidemiologica declansata in China a ajuns si in Europa, cea mai afectata tara, in acest moment, fiind Italia, cu peste 300 de cazuri de infectie si aproximativ 10 persoane decedate. El este pacientul zero din Italia De la declansarea crizei autoritatile italiene au incercat sa depisteze pacientul zero, prin mijloacele specifice, atat cele medicale, .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )