Libnet.ro
UNICEF

14:00

Aeroportul principal din Roma a fost inchis din cauza unui incendiu

Adevărul Adevărul,
Aeroportul principal din Roma a fost inchis din cauza unui incendiu

Principalul aeroport din Roma, Fiumicino, a fost inchis joi dimineata din cauza unui incendiu izbucnit in zona de depozitare a bagajelor. Oficialii au anuntat ca nu exista oameni raniti grav. continuă pe Adevărul

FOTO: Incendiu puternic pe aeroportul Fiumicino din Roma

Un incendiu puternic a cuprins aeroportul Fiumicion din Roma, in zona depozitarii bagajelor din cadrul Terminalului 3, potrivit Digi 24.

Roma: Aeroportul Fiumicino, inchis pana la orele 12:00 GMT din cauza unui incendiu

Un incendiu a izbugnit in timpul noptii pe aeroportul Fiumicino, din Roma. Flacarile au fost stinse abia la primele ore ale diminetii, informeaza Agerpres. Autoritatile italiene spun ca aeroportul Fiumicino va.

Aeroportul Fiumicino a fost iNCHIS! Un incendiu a provocat evacuarea tuturor terminalelor

Principalul aeroport al Romei, Fiumicino, a fost inchis noaptea trecuta dupa izbucnirea unui incendiu intr-un depozit subteran de bagaje. Cel putin trei persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce s-au.

Cine este Ilan Shor, personajul principal din raportul Kroll privind Furtul Secolului din Republica Moldova. Omul de afaceri controleaza banci, Aeroportul din Chisinau, televiziuni si un club de fotbal

Presedintele Parlamentului de la Chisinau, Andrian Candu, a facut public luni seara raportul Kroll privind dosarul care peste Prut a fost numit Furtul Secolului, fiind acuzata pana acum disparitia din Republica Moldova a un miliard de dolari. Numele omului de afaceri Ilan Shor si al grupului sau de firme este mentionat ca principal beneficiar al tranzactiilor dubioase efectuate la cele 3 banci care, potrivit raportului, ar fi controlate de Shor: Banca de Economii, Banca Sociala si Unibank.

Ilan Shor, personajul principal din raportul privind Furtul Secolului din Republica Moldova, in arest la domiciliu

Omul de afaceri Ilan Shor, personajul central din Raportul Kroll privind Furtului Secolului din Republica Moldova, a fost plasat in arest la domiciliu. Acesta are statut de banuit in dosarele deschise pe marginea furtului de la Banca de Economii, Banca Sociala si Unibank, informeaza Unimedia.

Indicele iBovespa din Brazilia a inchis in coborare

Indicele bursier iBovespa din Brazilia a inchis sedinta de tranzactionare de ieri in scadere.

Bursa din Brazilia a inchis in urcare

Bursa din Brazilia a inchis sedinta de tranzactionare precedenta in urcare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )