Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ce afaceri mai are Elena Udrea in Romania?

Antena3 Antena3,
Ce afaceri mai are Elena Udrea in Romania?

Elena Udrea mai detine actiuni la doua societati comerciale care activeaza in domeniul turismului si agriculturii. Prima societate este Bai Boghis S. , la care Elena Udrea detine in prezent 50% din. continuă pe Antena3

Elena Udrea a vandut actiuni in valoare de 500.000 de euro inainte de sentinta in dosarul Gala Bute

Inainte de sentinta in dosarul Gala Bute, Elena Udrea a vandut toate actiunile pe care le detinea la compania Tim Rail Cargo catre un al actionar al firmei, Ioan Valeriu Trica, fost director general CFR SA. A primit in schimbul pachetului de actiuni 500. 000 de euro si, in acelasi timp, a cerut sa-i fie rambursate si creditele de 526. 733 lei si 60. 000 euro acordate anterior societatii.

Elena Udrea, CONDAMNATA la sase ani de inchisoare. Ce a facut Udrea cu putin timp inainte de aflarea verdictului

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a condamnat-o definitiv, marti, pe fostul ministru Elena Udrea la 6 ani de inchisoare in dosarul Gala Bute pentru luare de mita si abuz in serviciu. Elena.

Elena Udrea, urmarita OFICIAL de Politia Romana

Elena Udrea este urmarita OFICIAL de Politia Romana. inalta Curte de Casatie si Justitie a condamnat-o definitiv, marti, pe Elena Udrea la sase ani de inchisoare in dosarul Gala Bute pentru luare.

Elena Udrea, 6 ani de inchisoare cu executare

Elena Udrea a fost condamnata, ieri, definitiv, la 6 ani de inchisoare cu executare, in dosarul Gala Bute. Udrea a primit pedeapsa pentru savarsirea a doua infractiuni: luare de mita si abuz in serviciu.

Elena Udrea declara recent: De ce m-as duce sase ani la puscarie doar pentru ca vor Coldea si Kovesi?

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a condamnat-o definitiv, marti, pe fostul ministru Elena Udrea la sase ani de inchisoare in dosarul Gala Bute pentru luare de mita si abuz in serviciu. Elena.

Sentinta definitiva n dosarul Gala Bute: Elena Udrea, sase ani de nchisoare cu executare / Rudel Obreja, cinci ani de nchisoare

Elena Udrea a fost condamnata definitiv la sase ani de inchisoare pentru luare de mita si abuz in serviciu de catre inalta Curte de Casatie si Justitie. De asemenea, si Rudel Obreja a fost condamnat la cinci ani de inchisoare. Elena Udrea se afla in acest moment in Costa Rica.

Elena Udrea a ajuns pe lista persoanelor urmarite a Politiei Romne

Elena Udrea, condamnata la inchisoare in dosarul Gala Bute, a aparut pe pagina de internet a Politiei Romane cu persoane urmarite.

Elena Udrea, pe site-ul Politiei Romane

Elena Udrea, aflata in Costa Rica si condamnata la 6 ani de inchisoare in Dosarul Gala Bute, apare pe site-ul Politiei Romane ca persoana urmarita.

Elena Udrea, data oficial in urmarire de Politia Romana (FOTO)

Politia Romana a anuntat oficial faptul ca Elena Udrea a fost data in urmarire generala pentru punerea in executare a sentintei primite in dosarul Gala Bute. Anuntul a fost postat pe pagina Politie la.

Elena Udrea, data in urmarire internationala. Ce spune Toader despre o posibila extradare

Pentru ca fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, condamnata la 6 ani de inchisoare cu executare, se afla in Costa Rica, unde a cerut azil politic, politia a cerut instantei mandat european de arestare, aplicabil intre statele membre UE, si a facut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )