Libnet.ro
UNICEF

17:00

Afganistan: Doi morti dupa prabusirea unui elicopter militar

B1 B1,
Afganistan: Doi morti dupa prabusirea unui elicopter militar

Un elicopter militar Mi-35 s-a prabusit miercuri in in provincia afgana Farah, din vestul tarii. Cei doi piloti au murit in urma incidentului pus pe seama unei erori tehnice, conform Ministerului Apararii din. continuă pe B1

Presedintele Ucrainei, primele declaratii dupa prabusirea avionului din Iran: Stiri oribile din Orientul Mijlociu

Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, si-a exprimat miercuri profunda ingrijorare dupa prabusirea unui avion ucrainean de pasageri langa Teheran, transmite DPA.

Presedintele Ucrainei, prima reactie dupa prabusirea avionului din Teheran. Ce a confirmat acum

Presedintele Ucrainei a avut o prima reactie, dupa ce un avion cu pasageri din sapte tari s-a prabusit in Teheran, capitala Iranului. La bordul aeronavei care s-a izbit violent la sol se aflau 176 de persoane, care au decedat. Momentul socant s-a produs la scurt timp dupa ce avionul decolase, de pe aeroportul Imam Khomeini, .

Ikea, despagubiri de 46 de milioane de dolari, dupa moartea unui copil. Cum s-a ajuns aici

Retailerul suedez de mobila Ikea va plati despagubiri in valoare de 46 de milioane de dolari dupa moartea unui copil in varsta de doi ani. Cum s-a ajuns aici? Ikea, despagubiri de 46 de milioane de dolari dupa moartea unui copil Istoricul retailerului suedez de mobila Ikea este stufos privind accidentele ce implica produsele acestora.

De ce a plecat, de fapt, Tataee de la B.U.G. Mafia in Spania. Ce se intampla cu copiii lui Vlad Irimia, la doi ani dupa mutarea din Romania

Tataee de la B. Mafia a dezvaluit motivele pentru care a plecat din Romania, dar si cum i s-a schimbat viata in cei doi ani de cand e departe de tara natala. Cantaretul a facut aceasta schimbare uriasa alaturi de familia lui, odata ce au decis sa se mute in Spania. Anuntul a venit chiar .

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )