Libnet.ro
UNICEF

11:00

AFP: Acord al Eurogrupului asupra unui al treilea program de ajutor pentru Grecia

Adevărul Adevărul,
AFP: Acord al Eurogrupului asupra unui al treilea program de ajutor pentru Grecia

Ministrii de finante din zona euro au ajuns la un acord vineri seara asupra unui al treilea plan de ajutor pentru Grecia, in valoare de pana la 86 miliarde de euro, din care o prima transa de 26 miliarde de euro, au anuntat Comisia Europeana si Eurogrupul, informeaza AFP si Le Monde. continuă pe Adevărul

Grecia: Al treilea program de salvare a fost adoptat de parlamentari cu 222 de voturi pro

Parlamentul grec a adoptat vineri dimineata al treilea program de salvare a tarii de la faliment din ultimii cinci ani, cu 222 voturi pro, 64 impotriva si 11 abtineri. Valoarea acordului este de circa 85.

Grecia: Alexis Tsipras cere Parlamentului sa ratifice acordul privind cel de-al treilea program de asistenta financiara pana joi

Premierul grec Alexis Tsipras a cerut Parlamentului sa ratifice pana joi acordul cu creditorii internationali privind cel de-al treilea program de asistenta financiara, relateaza Reuters, citat de Agerpres.

Al treilea plan, la start!

Comisia Europeana a confirmat un acord cu Grecia asupra unui al treilea pachet financiar de ajutor. Creditorii au stabilit detaliile cu reprezentantii Atenei, urmand a mai fi de reglat cateva detalii.

Atac armat asupra unui jucator de la Fenerbahce

Mai multe persoane inca neidentificate au deschis focul cu arme de asalt asupra autoturismului condus de Mehmet Topal, jucator legitimat la Fenerbahce Istanbul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )